Prvýkrát v spoločnosti! Toto je dračia kráľovná s novým účesom

Je to len pár dní, čo sa herečka Emilia Clarke podelila s fanúšikmi o svoju malú (veľkú) premenu. Vo štvrtok večer s novými vlasmi vyrazila aj do spoločnosti.

05.10.2018 14:10
debata
Herečka Emilia Clarke predviedla prvýkrát na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Emilia Clarke predviedla prvýkrát na oficiálnej akcii svoj krátky účes. Herečka Emilia Clarke predviedla prvýkrát na oficiálnej akcii svoj krátky účes.

Kráska zo seriálu Hra o tróny nechýbala na premiére novinky My dinner with Hervé a práve tam prvýkrát oficiálne predviedla svoj účes z krátkych vlasov, ktorý vraj inšpirovali staré zábery herečky Gwyneth Paltrowovej a jej vtedajšieho priateľa Brada Pitta.

Od fanúšikov na Instagrame zožala Clarke početné pochvaly, ale objavili sa aj hlasy, ktorým sa nepozdávalo, že dlhé kadere vymenila za kratšie.

Herečka Mireille Enos.
Herečka Emilia Clarke predviedla prvýkrát na...
+3Herec Peter Dinklage.

Tridsaťjedenročná herečka sa naposledy na plátnach kín objavila v príbehu zo série Star Wars Solo o osude Han Sola a tento rok by mala do kín ešte prísť novinka Above suspicion. O tom, že by ju čakali aj ďalšie televízne projekty, sa zatiaľ nehovorí. Konieckoncov, jej postava Dračej kráľovnej bola v televíznom hite Hra o tróny taká výrazná, že bude mať možno problém pár rokov vystúpiť z jej tieňa.

Na premiére novinky My dinner with Hervé, v ktorej Clarke sama neúčinkuje, nechýbali ani hlavní hrdinovia. Prišla napríklad herečka Mireille Enos či herci Jamie Dornan alebo Andy Garcia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #účes #premena #Emilia Clarke

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...