Krásna Kate opäť zrecyklovala šaty! Žiari vo farbe lila a predvádza figúru

Aj preto ju mnohí Briti zbožňujú - vojvodkyňa Kate je totiž dámou, ktorá sa neostýcha obliecť si jeden model viackrát. A navyše v ňom aj vyzerať senzačne.

09.10.2018 15:55
debata
Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej. Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej.

To sa podarilo trojnásobnej mame, ktorá sa pred pár dňami pustila opäť do pracovných povinností, aj tentoraz. Slávna predstaviteľka kráľovskej rodiny tak spravila počas účasti na medzinárodnej konferencii o duševnom zdraví, ktorá sa koná v Londýne.

Tridsaťšesťročná vojvodkyňa z Cambridge si obliekla na seba fialové pastelové šaty z dielne dizajnérky Emilie Wicksteadovej, v ktorých ju svet mohol vidieť už v roku 2017 počas návštevy Nemecka. Okrem toho, že brunetka je schopná šaty recyklovať, neprehliadnuteľné je ešte čosi – Kate je znovu štíhla ako prútik.

Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej. Po jej boku manžel princ William. Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej. Po jej boku manžel princ William.

V elegantných šatách po kolená predviedla ukážkovú figúru, pričom módni nadšenci si všimli aj to, že tentoraz Kate volila vkusné a štýlové doplnky. Medzi nimi napríklad kabelku s dezénom krokodílej kože od Aspinal London.

Hoci pozornosť posledných mesiacov patrila prevažne Meghan Markleovej, manželke princa Harryho a Kate sa aj vďaka aprílovému pôrodu držala viac v ústraní, jej návrat pred objektívy a na oficiálne udalosti je neprehliadnuteľný.

Vojvodkyňa Kate a jej manžel princ William sú... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Vojvodkyňa Kate a jej manžel princ William sú opäť v plnej poľnej a venujú sa pracovným povinnostiam a oficialitám. Vojvodkyňa Kate a jej manžel princ William sú opäť v plnej poľnej a venujú sa pracovným povinnostiam a oficialitám.

Vo Veľkej Británii jej k popularite nahráva aj ostrovný pôvod a to, že už je matkou troch detí. Mnoho žien sa v Kate Middletonovej skrátka vidí a vie sa s ňou stotožniť viac ako s Markleovou, ktorá teraz nosí titul vojvodkyne zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #šaty #recyklácia #pôvab #Emilia Wickstead

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...