Zelenkovej ťahá na 70! Nový album uviedla ako mladica, pozrite na tú figúru!

Speváčku Jitku Zelenkovú poznajú dobre poslucháči na oboch stranách česko-slovenskej hranice. Len pred pár dňami vydala nový album.

11.10.2018 00:00
debata
Speváčka Jitka Zelenková na krste svojho albumu... Foto: Profimedia
Speváčka Jitka Zelenková na krste svojho albumu Intimity. Speváčka Jitka Zelenková na krste svojho albumu Intimity.

Nahrávka Intimity, na ktorej sa nachádza napríklad aj dueto s Davidom Krausom, je vlastne oslavou päťdesiatich rokov speváčky na hudobnej scéne. Ak sa na ňu pozriete, jednotlivé časové údaje znejú ako sci-fi. Zelenková, ktorá sa narodila pred 68 rokmi v Brne, aj dnes pôsobí veľmi mladistvo a jej vzhľad jej môžu závidieť aj mnohé mladšie dámy.

Na pražskom krste albumu to potvrdila, keď sa objavila pred objektívmi v čiernych elastických džínsoch a červenom tope z hodvábneho saténu. Nechýbali ani jej typická kučeravá hriva a dôkladný mejkap. Speváčka, ktorá kedysi sprevádzala spoločne s nebohou Janou Kocianovou Karla Gotta ako vokalistka, je slobodná a bezdetná. O mužskú priazeň by však určite nemala núdzu ani dnes.

Speváčka Jitka Zelenková a David Kraus na... Foto: Lenka Hatašová
Speváčka Jitka Zelenková a David Kraus na zábere k albumu Intimity. Speváčka Jitka Zelenková a David Kraus na zábere k albumu Intimity.

Nová nahrávka Intimity obsahuje prevažne slávne americké songy, doplnené o niekoľko pôvodných skladieb, ktoré ladia s tými svetovými.

"Zložili ich pre mňa Antonín Gondolán a Lev Rybalkin. Na albume mám aj jednu nádhernú portugalskú pieseň od Salvadora Sobrala, ktorá zvíťazila vo vlaňajšom Eurovision Song Contest a uchvátila publikum. Urobilo mi radosť, že sme od Sobralovho vydavateľa dostali práva na realizáciu českej verzie piesne Amar Pelos, ktorú pre mňa skvelo prebásnil Eduard Krečmar,“ uviedla pre médiá speváčka. Vy si môžete pozrieť aj jej zábery, ktoré k albumu nafotila Lenka Hatašová.

Speváčka Jitka Zelenková na zábere k albumu... Foto: Lenka Hatašová
Speváčka Jitka Zelenková na zábere k albumu Intimity. Speváčka Jitka Zelenková na zábere k albumu Intimity.
debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #krst #album #vzhľad #pôvab #Jitka Zelenková

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....