Meghan verzus Kate: Ktorá na svadbe Eugenie žiarila viac? Hlasujte!

Hoci piatkový deň mal vo Veľkej Británii patriť princeznej Eugenie, aj tak sa pozornosť jej "poddaných" a krajanov upierala aj k dvojici najslávnejších neviest krajiny - vojvodkýň Meghan a Kate.

12.10.2018 15:30
debata (1)
Vojvodkyňa KKate (vľavo) a vojvodkyňa Meghan. Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa KKate (vľavo) a vojvodkyňa Meghan. Vojvodkyňa KKate (vľavo) a vojvodkyňa Meghan.

Manželky korunných princov Williama a Harryho nemohli chýbať na piatkovom slávnostnom svadobnom obrade, ktorý sa konal v priestoroch kaplnky svätého Juraja na zámku vo Windsore. A novinári, ale aj hostia s napätím očakávali na ich príchod.

Ak vyhlásiť nejaký pomyselný „štýlový“ súboj medzi dvojicou švagrín, ktoré si vraj v súkromí veľmi dobre rozumejú, tentoraz v ňom víťazila trojnásobná mama Catherine.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. V kreácii Givenchy. Foto: Reuters, Gareth Fuller
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. V kreácii Givenchy.

Manželka princa Williama prišla na svadobný obrad v kreácii Alexander McQueen vo výraznej malinovej farbe a doplnila ju elegantným klobúčikom s tylovou sieťkou na tvári. Pôsobila uvoľnene a spokojne, farba ju rozjasňovala a omladzovala.

Jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá je od mája manželkou princa Harryho, stavila na značku Givenchy. Práve z tohto ateliéru, ktorý jej zhotovil aj svadobnú róbu, pochádzal model tmavomodrého rovného kabáta so stojačikovým golierom a jednoduchých šiat, ktoré si obliekla na slávnostný ceremoniál. Rovnako aj ona všetko doplnila pokrývkou hlavy, s detailom peria.

Britský princ William a Kate, vojvodkyňa z... Foto: SITA/AP, Adrian Dennis
Britský princ William a Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na svadbu britskej princeznej Eugenie a jej dlhoročného priateľa Jacka Brooksbanka. Britský princ William a Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na svadbu britskej princeznej Eugenie a jej dlhoročného priateľa Jacka Brooksbanka.

Dvojica vojvodkýň prišla do kaplnky až medzi poslednými a médiám sa takmer vyhla. Dôvodom podľa zdrojov bolo, že nechceli zbytočne odlakávať pozornosť od dňa D princeznej Eugenie, ktorá je vnučkou kráľovnou Alžbety II. a sesternicou oboch princov Williama aj Harryho.

Na obrade, samozrejme, nechýbala takmer celá kráľovská rodina. Úplne posledná dorazila na obrad kráľovná Alžbeta II. a medzi hosťami sa ukázal aj jej manžel Philip, vojvoda z Edinburghu, ktorý pred pár mesiacmi čelil zdravotným problémom.

Britský princ William a Kate, vojvodkyňa z...
Modelka Cara Delevingne na svadbe princeznej...
+33Holly Candy v kreácii Ralph & Russo.
Jack Brooksbank a princezná  Eugenie sa...
Jack Brooksbank a princezná  Eugenie sa...
+5Jack Brooksbank a princezná  Eugenie sa...
Nevesta - princezná Eugenie prichádza na svoju...
Princezná Eugenie ako nevesta.
+4Princezná Eugenie vchádza do Kaplnky svätého...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #svadba #móda #súboj #štýl #princezná Eugenie #vojvodkyňa Meghan

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...