Jedna ligotavejšia ako druhá! Dakota Johnson kontra Mia Goth

Mysteriózna novinka s názvom Suspiria mala začiatkom septembra premiéru vo festivalových Benátkach, teraz ju jej predstaviteľky priviezli do Londýna.

18.10.2018 11:32
debata

Vtedy vedľa seba stáli krásne predstaviteľky filmu – Dakota Johnson, Tilda Swinton a Chloe Moretz. Dakota a Tilda priviezli film do Londýna, namiesto blond Chloe sa na červenom koberci usmievala Mia Goth, ktorá si v snímke takisto zahrala.

Zľava: Dakota Johnson, Tilda Swinton a Mia Goth... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Dakota Johnson, Tilda Swinton a Mia Goth Zľava: Dakota Johnson, Tilda Swinton a Mia Goth na premiére hororu Suspiria v rámci medzinárodného filmového festivalu v Londýne.

Krásna dcéra Melanie Griffithovej a Dona Johnsona sa predviedla v metalických šatách značky Gucci, ktoré dokonale lemovali jej štíhly driek. Pritom len pred pár dňami prišli americké médiá so správou o tehotenstve mladej hviezdy, ktorá je aktuálnou partnerkou speváka Chrisa Martina. Ona sama však tieto správy poprela v rozhovore s Ellen DeGeneresovou: "Jediná vec, s ktorou som tehotná, je kopa dobrých nápadov a myšlienok. Ale nečakám žiadne deti,“ vyhlásila pred kamerami.

Dakota  Johnson prichádza na premiéru  hororu... Foto: TASR/AP, Matt Crossick
Dakota Johnson Dakota Johnson prichádza na premiéru hororu Suspiria v rámci medzinárodného filmového festivalu v Londýne.

Na metalický odtieň stavila aj jej mladšia kolegyňa, Mia Goth. Tá prišla vo volánových šatách z dielne Givenchy so štedro odhaleným dekoltom. Obe herečky si na červenom koberci zapózovali s Tildou Swintonovou, ktorá sa medzi ich ligotavé róby postavila v neutrálnej čiernej.

Zľava: Sicílsky režisér Luca Guadagnino, Tilda...
Zľava: Dakota Johnson,  Tilda Swinton a  Mia...
+5Zľava: Tilda Swinton a  režisér Luca Guadagnino...

Suspiria je remakeom rovnomenného filmu z roku 1977, v ktorom mladá Američkanka v podaní Johnsonovej prilieta do Európy, aby sa stala študentkou na jednej z tanečných škôl. Postupne však prichádza na to, že škola je miestom, kde pôsobia temné sily.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Suspiria

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...