Haydu s plným výstrihom, svieža Vačková: Známe tváre si užili Mercuryho!

Až tento štvrtok vstúpi do kín novinka o živote Freddieho Mercuryho s príznačným názvom Bohemian Rapsody. Premiéru filmu si užili domáce známe tváre už pred pár dňami v Bratislave.

29.10.2018 10:50
debata
Zľava: Herečka Karin Haydu, moderátorka Soňa... Foto: Martin Hesko
Karin Haydu, moderátorka Soňa Müllerová, herečka Zuzana Vačková a moderátorka Emma Tekelyová Zľava: Herečka Karin Haydu, moderátorka Soňa Müllerová, herečka Zuzana Vačková a moderátorka Emma Tekelyová.

Na premietanie životopisného filmu o lídrovi jednej z najslávnejších kapiel v histórii zavítala pestrá zmes domácich prominentov, z ktorých sa mnohí priznala aj k veľkej láske a fanúšikovstvu ku kapele Queen.

Herečka Karin Haydu (vľavo) a jej kolegyňa...
Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu...
+13Moderátorka Barbora Rakovská.

Speváci Ivan Tásler či Samuel Tomeček, ale aj herečky Diana Mórová a Zuzana Vačková – všetci túžili vidieť stvárnenie osudov Mercuryho, ktorého vo filme stvárňuje herec Rami Malek. Herečka Karin Haydu neponechala nič na náhodu a potvrdila svoju povesť dámy – provokatérky. V priehľadnom tope vystavila na obdiv svoj dekolt a tak aj vďaka nej mala slávnostná premiéra pikantnú príchuť.

Moderátor Martin Nikodým a speváčka Natália... Foto: CINEMART
Moderátor Martin Nikodým a speváčka Natália Hatalová. Moderátor Martin Nikodým a speváčka Natália Hatalová.

Medzi pozvanými sa objavili aj moderátorské kolegyne a kamarátky Soňa Müllerová a Emma Tekeylová. Tie si pred objektívmi zapózovali aj s Karin Haydu či tiež spomenutou Zuzanou Vačkovou. Posledná menovaná bola neprehliadnuteľná aj vďaka dlhej kožušinovej veste vo výraznej žltej farbe. V jej prípade však zaujalo aj čosi ďalšie. Čoskoro päťdesiatnička Vačková vyzerá naozaj veľmi sviežo a príťažlivo. Pochvál na svoju adresu nepochybne zožala v tento večer viac ako dosť.

Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s... Foto: CINEMART
Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s novou priateľkou Sophie. Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s novou priateľkou Sophie.

Tých sa dočkal od známych tvárí aj samotný film, ktorého vznik však sprevádzali početné problémy. Okrem zmeny režiséra Bryana Singera napríklad aj niekoľko premien scenára. Výsledok je podľa prvých kritík rozpačitý. Urobiť si však názor bude musieť asi každý sám. Po nedávnom hudobnom „bonbóniku“ – snímke Zrodila sa hviezda však bude mať Bohemian Rapsody ťažkú úlohu. Hoci v ňom znejú tie najslávnejšie hity skupiny Queen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Freddie Mercury #Emma Tekelyová #Zuzana Vačková #Karin Haydu #Soňa Müllerová #Bohemian Rapsody

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...