Nesklamala! Halloweenska podoba Heidi Klumovej vyrazí dych. A čo ďalší?

Halloween a možnosť zabaviť sa v maskách nikdy nepodcenila a nedočkali sme sa toho od Heidi Klumovej ani teraz. Takto neuveriteľne sa premenila na svoj slávny večierok.

01.11.2018 11:46
debata (3)
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Heidi Klum a Tom Kaulitz Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť nesklamala - na svoju povestnú halloweensku párty prišla ako princezná Fiona z rozprávky Shrek. Jej priateľ Tom Kaulitz sa zmenil na Shreka samotného.

Už v poradí 19. ročník jej tradičnej halloweenskej párty, ktorá sa koná v New Yorku s výdatnou podporou sponzorov, spojil na jednom mieste známe tváre ochotné sa zabávať, ale zároveň aj trochu meniť v duchu starej americkej tradície. Hoci Heidi Klum je Nemka, zjavne jej prirástla k srdcu.

Heidi Klum a Tom Kaulitz ako princezná Fiona a...
Herečka Kat Graham prišla ako Maska.
+15Dizajnér Zac Posen ako klobúčnik z Alice v...

Tento rok sa 45-ročná bývalá topmodelka a televízna hviezda rozhodla opäť pre komplikované maskovanie a absolútnu vizuálnu premenu. Stala sa z nej totiž princezná Fiona. Áno, tá Fiona z rozprávky o zlobrovi Shrekovi. A asi správne tušíte, že úlohu Shreka musel na seba vziať Klumovej aktuálny partner – spevák a muzikant Tom Kaulitz.

Dvojica následne spoločne pózovala médiám a užívala si chvíle pod vrstvou protetických výplní, masky, parochne aj výrazného líčenia.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť nesklamala - na svoju povestnú halloweensku párty prišla ako princezná Fiona z rozprávky Shrek. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť nesklamala - na svoju povestnú halloweensku párty prišla ako princezná Fiona z rozprávky Shrek.

Na párty sa objavilo množstvo známych osobností – zaujala napríklad moderátorka Padma Lakshmi v kostýme hrdinky z Čiernej labute, herečka Kat Graham v maske z Masky (áno z filmu s Jimom Carreym) alebo maďarská modelka Barbara Palvin zmenená na hrdinku z bojovej hry. Viac hostí v maskách si pozrite v galérii.

Televízna osobnosť Padma Lakshmi prišla ako... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna osobnosť Padma Lakshmi prišla ako postava baletky z filmu Čierna labuť. Televízna osobnosť Padma Lakshmi prišla ako postava baletky z filmu Čierna labuť.
3 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Heidi Klum #Halloween #masky #večierok

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...