Je nádherná! Krásku s takou tváričkou DiCaprio po svojom boku ešte nemal

Camila Morrone (21) očarila počas nedávneho galapodujatia v Los Angeles, hoci prišla bez svojho slávneho partnera.

06.11.2018 00:00
debata

Mladučká modelka Camila Morrone (21), ktorá sa už zopár mesiacov pýši označením priateľka oscarového herca Leonarda DiCapria (43) sa pred pár dňami predviedla na podujatí LACMA Art + Film Gala.

Modelka Camila Morrone na podujatí LACMA Art +... Foto: Profimedia
Camila Morrone Modelka Camila Morrone na podujatí LACMA Art + Film Gala.

Počas spomínaného podujatia, na ktorom sa okrem nej ukázali aj ďalšie slávne hviezdy ako Paris Jackson, Salma Hayek či Courtney Love, čiernovlasá Camila priam žiarila. Jej prirodzená krása pred objektívmi doslova udierala do očí. Na sebe mala jemnučkú róbu bledofialovej farby, v ktorej predviedla len obrysy svojej dokonalej postavy. Fotogenetickej tvári dominujú tmavé oči a výrazné obočie. Husté čierne vlasy jej rozpustené padali na chrbát a v ušiach sa jej jagali efekntné diamantové náušnice.

Paris Jackson na podujatí LACMA Art + Film Gala...
Finančník Francois-Henri Pinault a jeho...
+4Hudobník Jared Leto dorazil na LACMA Art + Film...

Médiá dvojicu zaĹúbencov zachytili bok po boku už niekoľkokrát. Spoločne v júli dovolenkovali vo francúzskom letovisku St. Tropez, kde im spoločnosť robila aj modelkina mama, Lucila Sola. 43-ročná argentínska herečka a modelka bola dlhorčonou partnerkou oscarového herca Al Pacina (78). Po jeho boku je však už istý čas nová žena – 39-ročná izraelská herečka a speváčka Meital Dohan, ktorú diváci poznajú napríklad zo seriálu Tráva (2005 – 2012).

DiCaprio je na modelky priam zaťažený, po jeho boku sa ich vystriedalo už naozaj mnoho – Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal či Kelly Rohrbach. Najslávnejšou z jeho expartneriek je bezpochyby Brazílčanka Gisele Bündchen, s ktorou slávny herec vydržal dlhých 5 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Camila Morrone #LACMA Art + Film Gala

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...