Vo dvojici ich často nevídať! Krásna Kerr však tentoraz ukázala aj manžela

Ako dvojicu ich vídať spolu len veľmi výnimočne. Kým topmodelka Miranda Kerr má pózovanie takpovediac v popise práce, jej manžel Evan Spiegel ho vraj "nemusí". Cez víkend urobil výnimku.

06.11.2018 00:00
debata
Topmodelka Miranda Kerr a jej manžel Evan... Foto: Profimedia
Miranda Kerr a jej manžel Evan Spiegel Topmodelka Miranda Kerr a jej manžel Evan Spiegel pózujú fotografom na LACMA Film & Art Gala.

Zakladateľ platformy Snapchat sa objavil v spoločnosti svojej príťažlivej polovičky na galavečere LACMA Film & Art Gala v Los Angeles, kde sa pod záštitou značky Gucci rozdávali ceny umelcom zo sveta filmu aj výtvarného umenia.

Hoci sa pred objektívy postavili ako dvojica, aj tentoraz bolo jasné, že je to práve austrálska rodáčka Miranda Kerr, ktorú objektívy milujú a chcú vidieť v prvom rade. Kráska si obliekla na seba čierne zamatové šaty s florálnou výšivkou Gucci a vyzerala veľmi elegantne a decentne.

Paris Jackson na podujatí LACMA Art + Film Gala...
Finančník Francois-Henri Pinault a jeho...
+4Hudobník Jared Leto dorazil na LACMA Art + Film...

Kerr so Spiegelom sa stali v máji rodičmi spoločného synčeka Harta. O súrodencov však už má tento potomok postarané, keďže austrálska topmodelka bola v minulosti vydatá a z prvého manželstva má syna Flynna.

Ako prezradila pre médiá, materská rola je jej najobľúbenejšia a túži mať ešte aspoň jedno dieťa. Do počtu by jej vraj chýbalo dievčatko, ale spokojná by bola aj s tretím chlapcom. „Už som si na nich zvykla,“ s humorom skonštatovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gucci #Miranda Kerr #manželia #spolu #Evan Spiegel

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...