Tesnejšie už nemali? Longoria svoje šťavnaté krivky uväznila v elastických šatách

Slávna hviezda seriálu Zúfalé manželky si vyšla do spoločnosti! A veru sa bolo v Beverly Hills na čo pozerať!

13.11.2018 00:00
debata (6)

Eva Longoria (43) sa pred piatimi mesiacmi stala mamou syna Santiaga, ale z materskej dovolenky si pravidelne „odskakuje“ na červené koberce aj na filmový pľac. Aktuálne sa ukázala na udeľovaní cien Americkej únie občianskych slobôd „Bill of Rights Award“ v Beverly Hills, kde sa stala jednou z ocenených.

Eva Longoria prichádza na recepciu pri... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Eva Longoria Eva Longoria prichádza na recepciu pri príležitosti udeľovania ocenení mimovládnej organizácie Americkej únie občianskych slobôd v Beverly Hills.

Spokojná mamina a manželka mexického mediálneho magnáta José Bastona si užila večer v spoločnosti ďalších ocenených, ale jej manžel ju počas gala večera nesprevádzal. Pred objektívy prišla v šatách jemnej ružovej farby, ktoré tesne obopínali jej šťavnaté krivky. Svoje telo „krv a mlieko“ hrdo vystavila objektívom prítomných fotografov.

Fotogenickú tvár slávnej seriálovej hviezdy zdobil výrazný rúž, efektne nalíčené mala aj oči. Hnedé vlasy jej padali rozpustené na plecia a dekolt jej zdobila veľmi jemná, takmer neviditeľná retiazka.

Zľava: Eva Longoria, Kenya Barris a Rita Moreno... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Eva Longoria Zľava: Eva Longoria, Kenya Barris a Rita Moreno na gala podujatí v Beverly Hills.

Niedkajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky je aktívna aj počas materskej dovolenky. Už v auguste začala naplno „zarezávať“ v práci, keď sa postavila za kameru seriálovej novinky televízie ABC s názvom Grand Hotel. Na nakrúcanie dohliadala ako producentka a zároveň režisérka niektorých epizód, syn jej robil spoločnosť.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Bill of Rights Award

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...