V znamení ženských tvarov! Krásky XXL si podmanili galavečer Ženy roka

Keď sa píše o modelkách s kyprými ženskými tvarmi, nemôže chýbať meno Ashley Grahamovej. Americká rodáčka nechýbala ani na vyhlásení cien magazínu Glamour. Nebola však sama.

13.11.2018 15:45
debata
Modelka Iskra Lawrence predviedla svoje ženské... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Iskra Lawrence predviedla svoje ženské krivky vo vzorovaných šatách. Modelka Iskra Lawrence predviedla svoje ženské krivky vo vzorovaných šatách.

Organizátori tentoraz do New Yorku pozvali aj ďalšiu slávnu krásku, ktorá má narozdiel od väčšiny profesionálnych modeliek plnšie a výrazne kyprejšie proporcie. Reč je o Iskre Lawrenceovej.

Američanka a Britka sa spoločne stali synonymom návratu skutočných ženských tvarov pred objektívy. Na pondelňajšom galavečere zase zvádzali svojimi tvarmi a srdečnými úsmevmi po boku hollywoodskych hviezd či štíhlejších kolegýň z modelingu.

Herečka Alicia Silverstone prišla v kreácii...
Herečka Kat Graham v kreácii Christian Siriano.
+11Modelka Coco Rocha v kreácii Christian Siriano.

Rodáčka z Worcesteru, 28-ročná Lawrence, stavila na šaty s výrazným florálnym motívom a vysokým rozparkom. Pod ním hrdo vystavila svoju nôžku a neraz ju vytrčila aj smerom k objektívom. Jej úspešnejšia americká kolegyňa stavila na kombináciu nohavíc a skráteného topu s aranžovaným pruhom látky. Grahamovej styling je vždy na špičkovej úrovni a pravidelne dokazuje, že ani kilo či centimeter kde-tu navyše nie je prekážkou v tom, aby sa ženy obliekali do sexy kúskov.

Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards. Topmodelka Ashley Graham nechýbala na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards.

V súvislosti s najslávnejšou kyprou modelkou planéty, Grahamovou, sa pred pár dňami objavil aj materiál na webovej stránke britskej mutácie magazínu Vogue. Autor sa zamýšľal nad tým, prečo na nedávnej prehliadke Victoria's Secret chýbajú ženy skutočných tvarov, hoci priemerná americká žena nosí bielizeň výrazne väčších veľkostí ako sú tie, ktoré ukazujú vyziabnuté modelky.

Graham priznala, že viackrát sama poslala výzvu zástupcom značky, že by sa rada objavila ako jedna z modeliek na výročnej prehliadke. Odpoveď jej údajne ani raz neprišla.

Model Adriana Lima (v strede) je najstaršou...
Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+42Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Glamour #modelka #XXL modelka #Ashley Graham #Iskra Lawrence

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...