Vinczeová je na módnej vlne s Ľuptákovou: Takto si užila jej módnu šou!

Ako moderátorka má Adela Vinczeová prístup k dizajnérskym kúskom pomerne často. Najčastejšie sa pri jej profesionálnom odievaní striedajú dve mená.

21.11.2018 13:17
debata (3)
Moderátorka Adela Vinczeová. Foto: Ivana Tomková
Moderátorka Adela Vinczeová. Moderátorka Adela Vinczeová.

Jedno z nich je Fero Mikloško, druhé Michaela Ľuptáková. A práve na jej prehliadku sa v pondelok večer tvár Chart Show prišla pozrieť spoločne s ďalšími známymi osobnosťami.

„Mišina tvorba je jednoduchá a lichotivá zároveň. Je veľmi lichotivá k ženskému telu. Cítim sa v jej šatách veľmi dobre. Mám rada jednoduché línie, ktorým však nechýba jeden zaujímavý detail alebo zaujímavé šitie. Miškina tvorba je na mojej vlne,“ skonštatovala pre TV Pravda Vinczeová. „Vyhovuje mi pre moju televíznu prácu, mám od nej pár vecí aj na eventy, ale snažím sa kupovať si od dizajnérov občas aj veci na bežné nosenie. Mám ich aj od nej,“ prezradila ešte moderátorka.

Video

Okrem nej sa do prvého radu usadili známe dámy ako Miriam Kalisová, Soňa Müllerová, Emma Tekelyová či Karolína Chomisteková. Herečka Kristína Tormová (Farkašová) priviedla aj svoje dve dcéry.

„Sme už také spriatelené, že sa už nechceme rozísť. Dobre sa nám spolu pracuje. Miša ma ukecala aj na to, aby som jej chodila predvádzať, čím som sa zbavila modelkovského bloku,“ so smiechom skonštatovala Tormová.

zväčšiť Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy... Foto: Ivana Tomková
Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy s plnšími krivkami. Ukázala to priamo na svojej autorskej prehliadke. Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy s plnšími krivkami. Ukázala to priamo na svojej autorskej prehliadke.

Podobne ako väčšina dám aj ona prišla v šatách od nositeľky. Modelka a knižná autorka Miroslava Luberdová priviedla aj časť svojej rodiny. Vraj aby si vybrali model, keďže Ľuptákovej tvorba je naklonená ženám rôznych kriviek či veľkostí a vždy sa snaží vystihnúť to ženské.

Samotnú autorku na jej prehliadke, ktorá čítala 35 modelov, inšpirovalo vraj Československo. Vracala sa do vlastných spomienok, k filmom či fotografiám a výsledok sa zobrazil na móle v podobe kolekcie 100. Viac si pozrite v našej video-reportáži vyššie, dolu nájdete galériu jednotlivých modelov.

Dizajnérka Michaela Ľuptáková predstavila svoju...
Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy...
+8Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #žena #móda #kolekcia #Michaela Ľuptáková #Adela Vinczeová #Kristína Tormová

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...