Milujú módu! Aha, Ďurianová, Škamlová, Jakeš či Vinczeová v prvých radoch!

Uplynulé dni priniesli v Bratislave takpovediac módny maratón. Na prehliadky tria známych tvorcov, ktoré sa konali jeden večer za druhým, dorazili aj známe tváre.

23.11.2018 15:47
debata (6)
Bývalé missky Denisa Mendrejová (vľavo) a... Foto: Peter Frolo
Denisa Mendrejová (vľavo) a Romana Škamlová s dizajnérom Ferom Mikloškom Bývalé missky Denisa Mendrejová (vľavo) a Romana Škamlová s dizajnérom Ferom Mikloškom.

Je takpovediac pravidlom, že dizajnéri v zahraničí do prvých radov pozývajú celebritné mená a tváre, ktoré dokážu prilákať pozornosť či dokonca urobiť reklamu. Rovnaký marketingový model uplatňujú aj tí slovenskí. A niet sa čo diviť.

Dizajnér Fero Mikloško a riaditeľka Miss...
Moderátorky Soňa Müllerová (vľavo) a Emma...
+20Bývalé missky Denisa Mendrejová (vľavo) a...

Azda najviac známych osobností sa ukázalo na prehliadke Fera Mikloška v stredu večer. Niektoré dorazili v povinnom dress-code, teda šatách z jeho dielne. Bol to napríklad prípad moderátorky Marianny Ďurianovej, ktorej kabát s výrazným florálnym motívom a detailom plisé na zadnej časti, bol neprehliadnuteľný. U Zory Czoborovej išlo o stávku na elegantnú klasiku – čiernu čipku na bielom podklade.

Medzi pozvanými nechýbali ani slovenské missky či modelky. Denisa Mendrejová, Romana Škamlová, tanečnica Katarína Jakeš-Štumpfová alebo riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková už patria takpovediac k „mikloškovskému“ inventáru prehliadkových akcií. Pozornosť si užili aj tentoraz.

Moderátorka Kveta Horváthová. Foto: Peter Frolo
Moderátorka Kveta Horváthová. Moderátorka Kveta Horváthová.

V prípade riaditeľky Miss Slovensko platilo, že mala pestrý večerný program podobne ako mnoho modeliek, ktoré sa opakovali u jednotlivých dizajnérov. Prišla si totiž pozrieť aj prehliadku Veroniky Hložníkovej a v pondelok večer zase tlieskala u Michaely Ľuptákovej.

Poslednú menovanú prišla podporiť aj moderátorka Adela Vinczeová, ktorá si často oblieka kúsky od Ľuptákovej do televíznej práce, či na spoločenské akcie.

Dizajnéra Fera Mikloška prišla podporiť aj... Foto: Peter Frolo
Dizajnéra Fera Mikloška prišla podporiť aj moderátorka Marianna Ďurianová. Dizajnéra Fera Mikloška prišla podporiť aj moderátorka Marianna Ďurianová.

Veronika Hložníková oslavovala 20. výročie jej ateliéru a nechýbali jej v prvom rade ani najvernejšie zákazníčky. K nim sa radí napríklad moderátorka Kveta Horváthová, ktorá prezradila, že by Hložníkovú „pokojne nosila aj na rukách“ za to, ako jej v minulosti mnohokrát pomohla so správnymi šatami.

V galérii si pozrite jednotlivých hostí na trojici prehliadok. Nižšie nájdete súbor galérii všetkých troch kolekcií a tiež videoreportáže z jednotlivých večerov.

Modelky na prehliadke ateliéru Miklosko Fashion...
Modelky na prehliadke ateliéru Miklosko Fashion...
+18Modelky na prehliadke ateliéru Miklosko Fashion...
Módna prehliadka k 20. výročiu ateliéru...
Módna prehliadka k 20. výročiu ateliéru...
+9Módna prehliadka k 20. výročiu ateliéru...
Dizajnérka Michaela Ľuptáková predstavila svoju...
Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy...
+8Dizajnérka Michaela Ľuptáková tvorí aj pre ženy...

Videoreportáže

Video
Video
Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Adela Banášová #trend #Fero Mikloško #Zora Czoborová #Veronika Hložníková #celebrity #Romana Škamlová #Marianna Ďurianová #prehliadky #Michaela Ľuptáková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....