Krásna Rachel Weisz žiarila na cenách Gotham. Má cennú sošku, aj štýl!

Film sa ešte nedostal ani do širokej distribúcie a už zbiera ocenenia. Reč je o novinke The Favourite, v ktorej účinkuje aj Rachel Weisz. Na pondelňajšom gala získala trofej a vyzerala očarujúco.

27.11.2018 14:25
debata
Herečka Rachel Weisz v kreácii Michael Kors na... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Herečka Rachel Weisz v kreácii Michael Kors na Independent Filmmaker Project's Gotham Awards. Herečka Rachel Weisz v kreácii Michael Kors na Independent Filmmaker Project's Gotham Awards.

Čerstvá mamička, ktorá porodila svoje druhé dieťa vo veku 48 rokov, sa objavila na vyhlásení 28. ročníka filmových cien nezávislej kinematografie Gotham Awards. Prehliadnuť ju možné nebolo už len pre jej výrazný vzor na šatách od Michaela Korsa. Weisz si obliekla model s potlačou bielych lístkov na čiernom podklade.

Móda nebola to jediné, pre čo bolo možné britskú rodáčku obdivovať. Mnohí jej kolegovia či ľudia z filmovej brandže sú nadšení jej výkonom v novom filme gréckeho režiséra Yorgosa Lanthimosa The Favourite. A nielen jej výkonom.

Herečka Glenn Close v kreácii od Zuhaira Murada.
Herečka Laura Prepon a jej partner Ben Foster.
+3Herečka Rachel Weisz v kreácii Michael Kors na...

Weisz, ktorá je manželkou herca Daniela Craiga, si z ceremoniálu odnášala sošku pre najlepší výkon hereckého ansámblu a ocenené tak boli aj jej dve kolegyne Emma Stone a Olivia Colman.

Naznačený súboj dvoch rivaliek o priazeň krehkej a chorľavej kráľovnej nadchne už v krátkom traileri, ktorý sa nachádza na portáli Youtube. Tí, čo film videli, tvrdia, že ide o skutočný herecký koncert tria hlavných predstaviteliek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #Rachel Weisz #výkon #Michael Kors #The Favourite

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...