Slávna Mary Poppins povedala pokračovaniu nie! Toto bol jej dôvod

Predstaviteľka čarovnej pestúnky Mary Poppinsovej z rovnomenného oscarového muzikálu z roku 1964 Julie Andrews odmietla hrať v pokračovaní snímky, ktorá pod názvom Mary Poppins sa vracia príde do slovenských kín na konci decembra.

05.12.2018 16:00
Julie Andrews Foto: ,
Herečka Julie Andrews na archívnom zábere.
debata

Osemdesiattriročná herečka podľa režiséra Roba Marshalla v reakcii na jeho ponuku uviedla, že v novom filme by mala predovšetkým zažiariť jej nástupkyňa Emily Blunt.

V príbehu, ktorý sa odohráva okolo roku 1930, v období ekonomickej krízy v Londýne, naopak podľa serveru Variety opäť spieva a tancuje Dick Van Dyke, predstaviteľ kominára a partner Andrewsovej z pôvodnej snímky. Vo vedľajších úlohách hrajú aj Meryl Streep alebo Colin Firth.

Emily Blunt na premiére filmu Návrat Mary... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Emily Blunt Emily Blunt na premiére filmu Návrat Mary Poppins v Los Angeles.

V novom filme sa podľa filmového štúdia Walt Disney opäť objavujú deti z originálneho filmu Michael a Jane, tentoraz už dospelé. Michael žije v Čerešňovej ulici so svojimi tromi deťmi a vychovávateľkou Ellen (Julie Walters).

Potom, čo Michael utrpí osobnú stratu, sa v rodine opäť objaví tajomná lietajúca opatrovateľka Mary Poppins aj so svojím presláveným dáždnikom a pomocou svojich kúzelných schopností pomôže rodine znovu nájsť stratenú radosť a šťastie.

Slávnostnú premiéru mal film koncom novembra v Los Angeles a prvé ohlasy sú nadšené, mnohí recenzenti tipujú, že Emily Blunt dostane za svoj výkon Oscara.

Herec  Matt Damon a jeho manželka  Luciana...
Emily Blunt a jej manžel John Krasinski na...
+5Emily Mortimer na premiére filmu Návrat Mary...
debata chyba
Viac na túto tému: #film #Emily Blunt #pestúnka #december #Návrat Mary Poppins #Julie Andrews

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...