Poodhalená Margot Robbie je nádherná! A čo jej blond konkurentka?

Saoirse Ronan a Margot Robbie sa predviedli bok po boku na premiére snímky Mária, kráľovná škótska v New Yorku. Ktorá sa vám páči viac?

06.12.2018 00:00
debata

Vo filmovej novinke Mária, kráľovná škótska, sú síce obe ryšavky, v skutočnosti však patria medzi žiarivé blondínky. Saoirse Ronan a Margot Robbie, hlavné predstaviteľky spomínanej snímky, sa spoločne predviedli na červenom koberci v New Yorku.

Margot Robbie (vľavo) a Saoirse Ronan   na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
margot Robbie Margot Robbie (vľavo) a Saoirse Ronan na premiére filmu Mária, kráľovná škótska v New Yorku.

Herečky majú medzi sebou viditeľne dobrý vzťah, pred fotografmi si okmažite padli do náruče a vymenili si niekoľko objatí a bozkov. Závidieť si nemuseli, obe pred objektívmi žiarili – i keď každá trocha inak.

Margot Robbie na premiére filmu Mária, kráľovná... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Margot Robbie Margot Robbie na premiére filmu Mária, kráľovná škótska v New Yorku.

Ligotavá a priehľadná róba Chanell jemne zahaľovala pekné krivky 28-ročnej hviezdy, ktorá sa v Hollywoode zviditeľnila vďaka snímke Vlk z Wallstreet s Leonardom DiCapriom, v ktorom sa predviedla v roku 2013. Išlo však len o epizódnu rolu. Uznanie kritiky aj nomináciu na Oscara jej vyniesla životopisná snímka Ja, Tonya, v ktorej si už zahrala hlavnú rolu. Sláva krásnej austrálskej rodáčky v Hollywoode stúpa každým rokom a pekná blonínka ide z projektu do projektu. Len v roku 2018 si zahrala v piatich filmoch, rovnaký počet má zatiaľ naplánový na rok 2019.

Saoirse Ronan na premiére filmu Mária, kráľovná... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Saoirse Ronan Saoirse Ronan na premiére filmu Mária, kráľovná škótska v New Yorku.

Jej filmová kolegyňa, iba 24-ročná Saoirse Ronan, nie je síce takou hviezdou ako Robbie, jej popularita u divákov takisto stúpa. Na premiéru dorazila pekná blondínka v šatách z dielne Gucci s výraznými rukávmi aj štedrým výstrihom do V. Jej mejkap bol o čosi jemnejší než aký na večer zvolila Margot Robbie, modré oči herečky však žiarili aj bez výrazného líčenia.

Margot Robbie (vľavo) a Saoirse Ronan   na...
Jack Lowden  na premiére filmu Mária, kráľovná...
+4Margot Robbie na premiére filmu Mária, kráľovná...

Spolu so slávnymi kolegyňami sa pred objektívy fotografov postavil aj mužský predstaviteľ snímky, Jack Lowden, film si prišli pozrieť aj herečka Claire Danes či modelka Sara Sampaio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Margot Robbie #Saoirse Ronan #Mária #kráľovná škótska

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...