Mesiac po pôrode? Diane Kruger má späť krivky modelky. A vyzerá skvelo!

Je to len mesiac a pár dní, čo médiámi preletela správa o tom, že krásna Diane Kruger sa stala matkou. Ona ju síce oficiálne nepotvrdila, ale jej návrat pred objektívy sprevádza nadšenie a pochvaly.

05.12.2018 13:25
debata
Herečka Diane Kruger po pôrode prvého dieťaťa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger Herečka Diane Kruger po pôrode prvého dieťaťa vyrazila na prehliadku Chanel. V kreácii haute couture.

Ešte v septembri zachytili objektívy plavovlasú krásku s veľkým tehotenským bruškom v uliciach New Yorku. Bábätko mala priviesť na svet začiatkom novembra, no o svojom súkromí nemecká rodáčka hovorí len málokedy. Nespravila tak ani počas návštevy prehliadky Chanel. Ale zato vyzerala úchvatne.

Herečka Ella Hunt na prehliadke značky Chanel...
Prvý rad plný hviezd na prehliadke značky Chanel.
+22Francúzska herečka Marion Cotillard na...

Bývalá múza tohto parížskeho módneho domu, ktorá sa objavila aj v niekoľkých reklamách, sa obliekla do kreácie haute couture. Čierna róba z priehľadného materiálu odhaľovala decentne jej nohy, zvyšok zostal však poctivo zahalený.

Čerstvá mamička síce zvolila strih, ktorý by mohol ešte zakryť prípadne zvyšky tehotenských kíl – už pár dní predtým (na prehliadke Versace) však potvrdila, že žiadne nezostali. Jej postava je priam ukážková.

zväčšiť Prvý rad plný hviezd na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Prvý rad plný hviezd na prehliadke značky Chanel. Prvý rad plný hviezd na prehliadke značky Chanel. Zľava: Lily Rose Depp, Carine Roitfeld, Sofia Coppola, Marion Cotillard a Penelope Cruz.

Kruger však nebola jedinou slávnou dámou, na ktorú sa sústredila pozornosť fotografov v utorok večer v New Yorku. Do Metropolitného múzea, kde sa prehliadka inšpirovaná egyptskou mytológiou a estetikou konala, zamierila napríklad francúzska herečka Marion Cotillard, španielska hviezda Penelope Cruz či herečka Julianne Moore, alebo režisérka Sofia Coppola. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #prehliadka #New York #Diane Kruger #forma #Chanel

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...