Jednoducho nádhera! Kolegyne Robbie a Ronan vyrážali dych na premiére

Ich spoločná snímka je jedným z očakávaných titulov záveru roka. Ale herečky Margot Robbie a Saoirse Ronan sú dokonalým spojením aj na červenom koberci.

11.12.2018 17:29
debata
Herečka Margot Robbie (kráľovná Alžbeta I.)... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Margot Robbie Herečka Margot Robbie (kráľovná Alžbeta I.) pózuje fotografom počas príchodu na premiéru historickej drámy Mária, kráľovná škótska. Oblečená v šatách Rodarte.

V pondelok večer to v Londýne potvrdila slávnostná premiéra filmu Mária, kráľovná škótska, na ktorej nechýbali obe známe predstaviteľky a dve z najtalentova­nejších nádejí Hollywoodu.

V prípade oboch dám treba poznamenať, že okrem talentu im príroda nadelila aj fyzické pôvaby a krásu. Oblečené do luxusných večerných kreácií ich predvádzali aj v Londýne.

Herečky Margot Robbie (vpravo) a Saoirse Ronan...
Herec David Tennant.
+6Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v...

Predstaviteľka kráľovnej Alžbety, austrálska herečka Margot Robbie stavila na model z dielne Rodarte. Nežné šaty s bodkovaným vzorom a výšivkou červenej ruže z flitrov v drieku vyzerali nádherne samy osebe. A keď sa spojili s príťažlivou blondínkou, bolo to ako skutočný hollywoodsky sen.

Porovnateľne pôvabná, elegantná a očarujúca však bola aj herečka Ronan, ktorá sa už môže pýšiť troma oscarovými nomináciami na svojom konte. Štylista ju obliekol do šiat Carolina Herrera a v modeli s nadýchanými transparentnými rukávmi a jemnou výšivkou v drieku aj okolo krku skrátka vyzerala úchvatne.

Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v šatách Carolina Herrera. Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v šatách Carolina Herrera.

Na červenom koberci nechýbali ani ďalší predstavitelia filmového štábu, no pravdou je, že maximum pozornosti si pre seba uchmatli spomenuté dve dámy. Pozrite si našu galériu a pochopíte, prečo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #film #Margot Robbie #Saoirse Ronan #Carolina Herrera #Rodarte

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...