Krásna Stone v kvetinách, Blunt ako diva v červenej! Takto žiarili hviezdy

Sezóna filmových cien sa naplno začne už najbližšiu nedeľu, keď rozdajú ceny Zlatý glóbus. Ešte pár dní predtým sa však konalo vyhlásenie v Palm Springs.

04.01.2019 11:28
debata
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton.

Tridsiaty ročník galavečera spojeného s festivalom sa venuje najnovším počinom a výkonom v oblasti kinematografie a tak sa na červenom koberci objavili aj tváre, ktoré sa ocitli v nomináciách na glóbusy. Ocenenia možno napovedia, kto si cenu odnesie v nedeľu večer.

Herečka Emily Blunt v kreácii Roland Mouret.
Herečka Melissa McCarthy si odnášala cenu...
+14Herec a režisér Bradley Cooper získal sošku pre...

Slávnostné vyhlásenie však bolo tiež priestorom na prvú z mnohých nekončiacich sa prezentácií módy a štýlu hollywoodskych krások. Na štvrtkovej akcii sa v zozname prítomných ocitla napríklad Emily Blunt alebo Emma Stone.

Prvá menovaná, ktorá si spoločne s detskými kolegami odnášala cenu pre najlepší herecký ansámbl vo filme Návrat Mary Poppinsovej, prišla v kreácii od Rolanda Moureta. Výrazné oranžovočervené šaty na jedno rameno síce mali ošemetnú dĺžku, ale Bluntovej pôvab a úsmev pútal pozornosť smerom k jej tvári.

zväčšiť Herecké osadenstvo filmu Návrat Mary... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Návrat Mary Poppinsovej Herecké osadenstvo filmu Návrat Mary Poppinsovej získal cenu pre najlepší herecký ansámbel.

Bezchybný look predviedla herečka Emma Stone, ktorá odovzdala cenu svojej kolegyni Olivii Colmanovej za výkon vo filme Favoritka. Stone si vzala na seba nohavice a korzetový top Louis Vuitton. Kontrast dvoch výrazných farebných vzorov fungoval ukážkovo a Stoneovej charizma odevný celok správne podčiarkovala.

Herec Timothee Chalamet, ktorý si odniesol cenu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Timothee Chalamet, ktorý si odniesol cenu Spotlight Award, s herečkou Laurou Dernovou. Herec Timothee Chalamet, ktorý si odniesol cenu Spotlight Award, s herečkou Laurou Dernovou.

Medzi prítomnými dámami sa objavila aj herečka Jennifer Tilly v šatách Dolce & Gabbana či Laura Dern, ktorej nohavicový kostým vznikol pod značkou Azzaro. Za pánov treba nepochybne spomenúť Timothee Chalameta. Hrdina filmu Beautiful Boy, ktorý tiež odchádzal domov s cenou, je príkladom skutočne štýlového mladého muža. V sivom dvojradovom obleku bol skrátka ukážkovo oblečený. Ďalšie hviezdy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #festival #film #móda #Emily Blunt #Emma Stone #Timothee Chalamet

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...