Krásna Hablovičová na plese: Sú to chvíle, ktoré si ukradnem pre seba!

Ani tento rok nechýbala na Plese v opere bývalá modelka a moderátorka, dnes najmä podnikateľka a filantropka Lucia Hablovičová. Ako inak, v šatách od Borisa Hanečku.

13.01.2019 08:32
debata
Podnikateľka Lucia Hablovičová a dizajnér Boris... Foto: Ples v opere
Podnikateľka Lucia Hablovičová a dizajnér Boris Hanečka, ktorý jej aj tento rok vytvoril plesový model. Podnikateľka Lucia Hablovičová a dizajnér Boris Hanečka, ktorý jej aj tento rok vytvoril plesový model.

Hoci by sa mohlo zdať, že po toľkých rokoch by ju už plesová akcia mohla nudiť, je to pre ňu vždy veľmi príjemný moment štartu nového roka. „Ples si každý rok užívam najmä pre jeho nezabudnuteľnú atmosféru, všade je nádherná kvetinová výzdoba, je to večer hudobných a kultúrnych zážitkov. Ale tiež je to večer stretnutí,“ uviedla pre Pravdu Hablovičová.

„Teším sa sem kvôli stretnutiam s ľuďmi, ktorých nemám možnosť vidieť osobne počas roka. Vždy si máme čo povedať a tento večer je pre mňa vlastne taká chvíľa, ktorú si ukradnem sama pre seba. Takých nie je veľa,“ vysvetlila pôvabná tmavovláska.

Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka...
Rektor Paneurópskej vysokej školy, ekonóm a...
+73Hudobný producent Juraj Čurný s manželkou.

Aj tento rok jej šaty zhotovil Boris Hanečka, s ktorým roky spolupracuje. „Je to nielen tradícia, ale pre nás oboch aj výzva, či niečo nové spolu vymyslíme. Proces prípravy mám veľmi rada, vždy sa spolu veľmi nasmejeme, hoci každým rokom je tých skúšok menej. Šaty sa šijú naozaj rýchlo,“ poznamenala Hablovičová.

Hoci priznáva, že na Slovensku pôsobí veľa šikovných návrhárov a dokázala by si predstaviť šaty aj od nich, pri plese zostáva verná Hanečkovi. „Je to tradícia a ja mám tradície rada,“ dodala s úsmevom.

S návrhárom sa každý rok snažia vymyslieť niečo iné, nie všedné. „Niečo s nápadom, témou, určitou myšlienkou. Borisova kreativita je nekonečná a ja sa mu do nej snažím vložiť pár mojich predstáv, aby šaty vystihovali mňa,“ komentovala Lucia Hablovičová. Teší ju vraj, keď sa jej šaty ľuďom páčia a ľudia, či už na plese, alebo čitatelia a diváci dokážu následne oceniť aj Hanečkov talent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dizajn #Ples v opere #Boris Hanečka #pôvab #Lucia Hablovičová #tradícia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....