FOTO: Róby z Plesu - známe dámy v znamení lesku aj vášnivej červenej!

Pravdepodobne najväčšiu pozornosť púta každý rok na prestížnom Plese v opere móda prítomných dám. Prvú veľkú várku fotografií prinášame práve tu.

13.01.2019 16:54
debata (14)
Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka... Foto: Ples v opere
Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka Lucia Polláková. Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka Lucia Polláková.

Na sobotňajšiu udalosť v centre Bratislavy sa zišlo bezmála 300 pozvaných párov. Pozornosť verejnosti pútajú už niekoľko rokov, najviac však tváre žien, ktoré poznajú z novín či televíznych obrazoviek.

Možno aj preto sa práve tieto predstaviteľky šoubiznisu, kultúry, športu či vrcholového podnikania snažia o čo najlepší dojem. Vzhľadom na slávnostný večer bolo jasné, že sa večer nezaobíde bez luxusného lesku. Ten sa objavil na šatách niekoľkých žien, medzi nimi napríklad Lucie Hablovičovej, Evelyn Kramerovej, ale aj Zuzany Kanisovej či Andrey Cocherovej.

Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela...
Podnikateľka Lucia Hablovičová v kreácii od...
+79Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany...

Veľkým prekvapením bolo početné zastúpenie červenej farby. Na tento vášnivý tón stavila napríklad dizajnérka Michaela Ľuptáková, ale tiež Zuzana Sternová, redaktorka Jana Mutňanská či riaditeľka Novej scény Ingrid Fašiangová.

Šaty moderátorky večera Lucie Hurajovej v nežnej ružovej farbe vytvoril dizajnér Marcel Holubec a inšpirované boli akýmsi ružovým obláčikom šťastia a zamilovanosti. Práve šťastie bolo totiž témou večera.

Moderátorka 19. ročníka Plesu v opere Lucia... Foto: Ples v opere
Moderátorka 19. ročníka Plesu v opere Lucia Hurajová v kreácii od Marcela Holubca. Moderátorka 19. ročníka Plesu v opere Lucia Hurajová v kreácii od Marcela Holubca.

V duchu tohto hesla by sa dalo povedať, že mnoho dám tiež siahlo po zamilovanej romantike a zdobnosti či ľúbivosti. Starali sa o to reliéfne výšivky z látkových kvetín, čipka pošívaná flitrami a, samozrejme, nadýchané bálové sukne. Výdatné zastúpenie mali na plese aj domáci dizajnéri. O tom, kto obliekol ktoré dámy, môžete čítať tu.

Fotografie budeme priebežne dopĺňať.

Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka...
Rektor Paneurópskej vysokej školy, ekonóm a...
+73Hudobný producent Juraj Čurný s manželkou.
14 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #dizajn #Ples v opere #Lucia Hablovičová #róby #Beáta Danglová #dámy #Elena Kohútiková

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...