Komička z plných pľúc! Nadupaný výstrih Silvermanovej neprehliadol nik

Hoci nedeľňajší večer patril v Los Angeles cenám kritikov, pozornosť si pre seba uchmatla aj herečka a komička Sarah Silverman.

15.01.2019 00:00
debata
Komička Sarah Silverman prekvapila poriadne... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Komička Sarah Silverman prekvapila poriadne nadupaným dekoltom. Komička Sarah Silverman prekvapila poriadne nadupaným dekoltom.

Americká hviezda, ktorá prišla odovzdať jednu z cien, sa pred objektívy postavila vo večernom modeli šiat s poriadne zvýrazneným dekoltom. Len málokto mohol prehliadnuť nádielku prírody, ktorú už dávnejšie dostala do vienka rodáčka z mesta Bedford.

Popri bujnom výstrihu je tu však ešte čosi, čo pri fyzickom vzhľade Silvermanovej zaujme. Brunetka, ktorá v minulosti tvorila pár s hercom Michaelom Sheenom, totiž vyzerá veľmi mlado a sviežo. V Hollywoode je to možno bežná záležitosť, ale fakt, že Silverman má podľa rodného listu 48 rokov, pôsobí aj tak celkom prekvapujúco.

Herečka Gemma Chan prišla v kreácii od Jasona Wu.
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen.
+34Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin...

Tvár tejto dámy je takmer bez vrások a aj vďaka stylingu, ktorý zvyčajne využíva, sa jej darí udržiavať priam dievčenský dojem.

Na cenách Critic's Choice Awards sa však objavilo hneď niekoľko skvelo vyzerajúcich dám, ktoré sa už blížia k oslavám päťdesiatky, alebo ju prekročili. V našej galérii si môžete pozrieť napríklad aj Patriciu Clarksonovú, Nicole Kidmanovú či Lauru Dernovú a Michelle Yeohovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #dekolt #pozornosť #Sarah Silverman

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...