Po boku dospelý syn, ona úplna sexbomba! Henson vraj mieri pod čepiec

Do kín uviedla nový film, ale ešte pár hodín predtým sa herečka Taraji P. Henson tešila z vlastnej hviezdy na Chodníku slávy.

29.01.2019 15:05
debata
Herečka Taraji P. Henson pózuje pri svojej... Foto: TASR/AP, Willy Sanjuan
Herečka Taraji P. Henson pózuje pri svojej hviezde na hollywoodskom Chodníku slávy v Los Angeles 28. januára 2019. Vpravo jej snúbenec a bývalý hráč amerického futbalu Kelvin Hayden. Herečka Taraji P. Henson pózuje pri svojej hviezde na hollywoodskom Chodníku slávy v Los Angeles 28. januára 2019. Vpravo jej snúbenec a bývalý hráč amerického futbalu Kelvin Hayden.

Americká herečka, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara za výkon vo filme Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, získala vlastné ocenenie v podobe hollywoodskej hviezdy a osláviť ju s ňou prišli okrem médií aj kolegovia či partner Kelvin Hayden alebo syn Marcell.

Herečka Taraji P. Henson.
Speváčka Mary J. Blige.
+6Herečka Taraji P. Henson (vľavo) a speváčka...

Po boku oboch 48-ročná hrdinka seriálu Empire doslova žiarila. Pri pohľade na jej syna by len málokto povedal, že táto dama je jeho matkou. Dvadsaťštyriročný Marcell je z maminej kariéry a aj jej úspechu nadšený. Rovnaké vraj platí aj pre Hensonovej partnera, ktorý je bývalým hráčom amerického futbalu.

„Je úžasný,“ opísala nadšene a stručne Henson svojho milenca. O tom, že dvojica chystá svadbu, sa šušká v americkom šoubiz

Herečka Taraji P. Henson a jej syn Marcell pri... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Taraji P. Henson a jej syn Marcell pri hviezde na Chodníku slávy. Herečka Taraji P. Henson a jej syn Marcell pri hviezde na Chodníku slávy.

nise už nejaký ten piatok. Herečka prezradila, že dátum si zatiaľ nevybrali.

„Ale môj partner je pripravený na to hocikedy. Žijeme spolu, takže vlastne už tak trošku zobratí sme,“ vyhlásila hrdinka novej komédie What men want.

Práve jej premiéra nasledovala po pondelňajšom ceremoniáli odhalenia hviezdy na Chodníku slávy. Na večerné premietanie novej komédie dorazili aj ďalšie kolegyne Hensonovej z filmového plátna. Vo filme sa stretla napríklad so speváčkou Erykah Baduovou alebo Wendi McLendon-Coveyovou.

VIDEO: Daniela Hantuchová o založení rodiny (TV Pravda, október 2018)

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chodník slávy #hviezda #syn #partner #milenec #Taraji P. Henson

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...