Vojvodkyňa Kate rozdávala úsmevy proti depresii! Takto žiarila v Londýne

Jej brat nedávno priznal boj s depresiami, vojvodkyňa Kate prišla rozdávať úsmevy a podporu do londýnskej školy, kde je súčasťou výuky aj psychologická pomoc a hodiny mentálneho zdravia.

05.02.2019 14:40
debata (3)
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge v zelených... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge navštívila Lavender Primary School v rámci podpory Place2Be Children's Mental Health Week 2019. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge v zelených šatách Eponine navštívila školu v Londýne.

Manželka princa Williama a trojnásobná mama bola neprehliadnuteľná vo výrazných zelených šatách Eponine a najmä so žiarivým úsmevom na tvári. Celý čas sa milo usmievala, zhovárala s predstaviteľmi školy, ale aj žiakmi, ktorý ju navštevujú.

Reč je o Lavender Primary School, jednej z 280 škôl, v ktorej charitatívna organizácia Place2Be poskytuje pomoc žiakom, ale aj ich učiteľom a zamestnancom školy na zlepšenie stavu mentálnej pohody či zvládania stresových situácií.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge a žiaci zo...
Žiarivý úsmev vojvodkyne Catherine z Cambridge.
+3Pohľad na obuv vojvodkyne Catherine z Cambridge.

Vo Veľkej Británii momentálne prebieha „týždeň duševného zdravia detí“ a tak bolo celkom logické, že Kate prišla práve do takéhoto zariadenia. Už nejaký čas sa totiž ako členka kráľovskej rodiny angažuje v charitatívnych projektoch na zlepšenie situácie mentálneho zdravia.

Mladší brat vojvodkyne, James Middleton, sa len nedávno priznal k tomu, že vie, čo to je boj s depresiou. „Viem, že som požehnaný a žijem privilegovaný život. Ale to ma nerobí imúnnym voči depresii. Je zložité opísať ten stav. Nie je to tak úlne smútok. Je to choroba, je to rakovina mysle,“ uviedol nedávno podľa People 31-ročný Middleton.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa počas... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa počas návštevy školy stretla aj so štvornohým pomocníkom školskej výuky.

Podľa zdrojov z jeho okolia má najmladší člen rodiny spriaznenej s britskou kráľovskou rodinou veľkú podporu medzi svojimi blízkymi. V časoch krízy a prežívania depresívnych období pri ňom stáli obe sestry, vojvodkyňa Kate aj Pippa Matthews-Middleton.

Pozrite si video:

Kde sú hranice lekárskej etiky? Aj to je otázka, ktorú kladie nová inscenácia v SND

Video

Vojvodkyňa Meghan a jej šatník na návšteve u protinožcov

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #deti #vojvodkyňa Kate #James Middleton #duševné zdravie

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....