Meghan opäť na cestách - už aj s Harrym: Maroko očarila v červených šatách!

Počas uplynulého týždňa absolvovala tradičnú párty pred narodením bábätka, ale o pár dní už sa musela tehotná vojvodkyňa Meghan opäť venovať pracovným povinnostiam.

24.02.2019 08:02
debata (6)
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na... Foto: SITA/AP, Hannah Mckay
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na letisku v marockej Casablance. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na letisku v marockej Casablance.

V sobotu podvečer priletela 37-ročná vojvodkyňa spoločne s manželom – princom Harrym na oficiálnu návštevu Maroka. Na letisku v Casablance sa manželský pár privítal s oficiálnymi predstaviteľmi krajiny a nasledujúce tri dni ich bude hostiť a program im pripraví marocký kráľ Mohammed VI.

Vojvodkyňa Meghan v sprievode ochrankára na...
Bývalá herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa...
+2Vojvodkyňa Meghan odchádza z hotelu na...

Americko-kanadská herečka, ktorá by už v apríli mala priviesť na svet svoje prvé dieťa, pútala pozornosť od prvého momentu v červených šatách Valentino. Farba sa nachádza aj štátnej vlajke tejto krajiny na severnej strane Afriky a tak bolo jasné, že ju bývalá hviezda Kravaťákov volila zámerne – na vyjadrenie úcty k hostiteľovi.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Profimedia
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu počas návštevy Maroka. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu počas návštevy Maroka.

Manželskú dvojicu, ktorú o túto cestu údajne požiadala sama kráľovná Albeta II., čaká oficiálny program do pondelka. Podľa správ médií však zostanú v krajine ešte o jeden deň dlhšie, aby si užili aj nejaký čas osamote.

Meghan prekvapila pred pár dňami, keď mimo oficiálnych povinností odletela do New Yorku, kde pre ňu najbližšie kamarátky zogranizovali tzv. „baby-shower“ párty. Na nej sa zúčastnila napríklad právnička Amal Clooney, tenistka Serena Williams či ex-kolegyňa zo seriálu Kravaťáci Abigail Spencer. Pod palec si akciu v luxusnom newyorskom hoteli vzala štylistka Jessica Mulroney.

Pozrite si video o štýle tehotnej vojvodkyne

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #krása #návšteva #Maroko #červená #vojvodkyňa Meghan #oficiálna

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...