Abrakadabra! Vojvodkyňa Kate vyčarovala štýl v kabáte a ĺa Harry Potter

Návšteva Írska sa v prípade vojvodkyne Kate nesie v znamení zaujímavých módnych volieb. Jednou z nich bol nepochybne aj svetlomodrý kabát značky Mulberry.

02.03.2019 00:00
debata
Vojvodkyňa z Cambridge Kate sa objavila v... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Vojvodkyňa z Cambridge Kate sa objavila v modrom kabáte Mulberry. Vojvodkyňa z Cambridge Kate sa objavila v modrom kabáte Mulberry.

Trojnásobná mama, ktorá Severné Írsko navštívila s manželom – princom Williamom, sa počas návštevy Braid Centre v meste Ballymena objavila na verejnosti v kabáte s akoby naznačeným paleto-kabátikom na pleciach. Vyvolala úsmev a v nejednom filmovom fanúšikovi nepochybne aj filmovú nostalgiu.

Dôvod? Ak ste fanúšikovia série o Harrym Potterovi, určite pochopíte. Kabát z jesennej kolekcie britskej značky Mulberry vyzeral totiž veľmi podobne ako rovnošata jednej z čarodejníckych škôl, ktoré sa objavili vo štvrtom filme z čarodejníckej série – Harry Potter a ohnivý pohár.

Herečka Clemence Poesy na zábere z filmu Harry... Foto: Warner Bros.
Herečka Clemence Poesy na zábere z filmu Harry Potter a ohnivý pohár. Herečka Clemence Poesy na zábere z filmu Harry Potter a ohnivý pohár.

V ňom si v modrej rovnošate, veľmi podobnej kreácii, ktorú mala na sebe vojvodkyňa z Cambridge v Írsku, zahrala napríklad aj francúzska herečka Clemence Poesy. Vďaka úlohe v potterovskej ságe sa zaradila medzi vyhľadávané celebrity.

Podľa módnych fanúšikov však voľba členky kráľovskej rodiny pripomína tak trošku aj garderóbu slávnej filmovej pestúnky Mary Poppinsovej. Tak si vyberte, ktoré prirovnanie sa vám páči viac. Čarovné sú obe, no nie?

Vojvodkyňa Catherine si na seba obliekla...
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa...
+14Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #Harry Potter #kabát

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...