V bielom ako nevesta! Angelina Jolie na premiére, kto jej robil spoločnosť?

Oscarová hviezda prišla na premiéru novinky Dumbo v Los Angeles.

12.03.2019 16:15
debata

Podobne, ako sa pred objektívmi už istý čas usmieva Brad Pitt, usmieva sa aj jeho exmanželka, Angelina Jolie. Aktuálne sa objavila na premiére filmu Dumbo v Los Angeles. A nebola sama.

Angelina Jolie spolu s deťmi na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Angelina Jolie Angelina Jolie spolu s deťmi na premiére filmu "Dumbo" v Los Angeles.

43-ročná herečka, režisérka a producentka sa v spoločnosti objavila obklopená svojimi deťmi – dvojičkami Vivienne a Knoxom, Shiloh a Zaharou. Jolie je okrem nich mamou ďalších dvoch detí, ale tie sa na premiére neukázali. Usmiata hviezda prišla na podujatie takmer bez mejkapu, len veľmi jemne mala nalíčené pery a oči. Na premiéru zvolila jemné biele šaty na tenkých ramienkach, ktoré lemovali jej štíhlu postavu. Na jej odhalenom ramene a predlaktí sa vynímalo výrazné tetovanie. Premiéru si užila s úsmevom na tvári a v dobrej nálade si spolu s ratolesťami pozrela snímku z dielne spoločnosti Disney. Na filme Dumbo síce nie je nijako zaangažovaná, so spoločnosťou Disney však úzko spolupracuje na projektoch.

Angelina Jolie  na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Angelina Jolie Angelina Jolie na premiére filmu "Dumbo" v Los Angeles.

Hlavné úlohy v snímke, pod ktorú je podpísaný režisér Tim Burton, stvárnili Eva Green, Michael Keaton či Colin Farrell, ktorí sa objavili aj na premiére v Los Angeles.

Eva Green na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Eva Green Eva Green na premiére filmu "Dumbo" v Los Angeles.

Zatiaľ, čo v súvislosti s Bradom Pittom médiá neustále skloňujú mená jeho možných nových partneriek, okolo Angeliny Jolie a jej milostného života je dlhodobo ticho. Slávna hviezda sa pred objektívmi ukazuje buď sama alebo práve v spoločnosti svojich ratolestí, okolo ktorých bolo poriadne horúco. Len v decembri padla medzi niekdajšími manželmi konečná dohoda, jej podrobnosti však v záujme detí zverejnené neboli. Slávna dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

Nico Parker a jej mama, Thandie Newton, na...
Angelina Jolie spolu s deťmi na premiére filmu...
+4Herečka Nico Parker na premiére filmu "Dumbo" v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Angelina Jolie #Dumbo

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....