Zvodný debut krásky z Tvoja tvár znie povedome! Mayer pózovala Kimličkovi

Konečne sa dočkala. Hoci slovenská speváčka s neslovenským menom Lina Mayer pôsobí na hudobnej scéne už nejaký ten piatok, debutového albumu sa jej fanúšikovia dočkajú až o pár dní. Aj so sexy Linou na obale.

30.03.2019 09:00
debata
Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa... Foto: Lukáš Kimlička
Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa Lukáša Kimličku. Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa Lukáša Kimličku.

Novinka, ktorá obsahuje už známa single ako Personal Sky či So high, dostala príťažlivú vizuálnu podobu, ktorú si vysnívala sama interpretka. Vraj bola sama prekvapená, keď sa jej podarilo získať fotografa Lukáša Kimličku. Práve on sa postaral o vizuál debutu aj booklet, ktorý bude sprevádzať cédečko.

„Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa to naozaj podarí. Viem, že je dosť vyťažený. Síce nám trošku trvalo, než sme sa časovo doladili, ale na dobré sa oplatí čakať, ako sa hovorí,“ uviedla pre médiá Lina Mayer, ktorú slovenskí diváci môžu poznať aj zo šou Tvoja tvár znie povedome. V minulosti sa tiež objavila ako tanečnica v šou Stardance.

Speváčka Lina Mayer na obale svojho debutu s... Foto: Lukáš Kimlička
Speváčka Lina Mayer na obale svojho debutu s názvom Lina Mayer. Speváčka Lina Mayer na obale svojho debutu s názvom Lina Mayer.

Kým v oboch bola vždy súčasťou širšej skupiny účinkujúcich, na debute s jej menom už zostáva len sama za seba. Teda, samozrejme, s pomocou producentov, hudobníkov a tiež spomenutého fotografa, ktorý sa jej postaral o snový, ženský vizuál so zvodnou atmosférou.

Hudobná novinka vyjde oficiálne vo štvrtok 4. apríla 2019, už pár dní predtým však speváčka spustí predpredaj určený najmä pre fanúšikov, ktorí ju sledujú od jej vstupu na slovenskú hudobnú scénu v roku 2015 – práve so spomenutým singlom Personal Sky.

Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa... Foto: archív Liny Mayer
Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa Lukáša Kimličku. Speváčka Lina Mayer pred objektívom fotografa Lukáša Kimličku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #Lukáš Kimlička #Lina Mayer

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...