Známe tváre vyrazili na Teroristku Janžurovú! Prišla Dubasová aj Schindlerová

Česká tvorba má medzi slovenskými divákmi mnoho fanúšikov. Aj tých celebritných. Dôkazom bola pondelňajšia premiéra čiernej komédie Teroristka, ktorú si nenechali mnohé známe tváre ujsť.

02.04.2019 17:07
debata
Herečka Kristína Svarinská a jej český kolega... Foto: CinemArt SK
Kristína Svarinská a jej český kolega Martin Hoffman Herečka Kristína Svarinská a jej český kolega Martin Hoffman zastúpili hereckých predstaviteľov Teroristky v Bratislave.

Do kina v Bratislave dorazila, samozrejme, aj delegácia s režisérom Radkom Bajgarom. Hercov zastúpila Slovenka Kristína Svarinská a Martin Hoffman z Česka. „Pre mňa je pôsobenie v tomto filme zásadné,“ uviedla Svarinská, ktorá dostala rolou v Teroristke možnosť zahrať si po boku hlavnej hrdinky v podaní Ivy Janžurovej. "Aj keby som sa už v živote vo filme neocitla a už nikdy nič nenatočila, tak to, že som mohla stáť po boku pani Janžurovej, je pre mňa malý zázrak,“ vyznala sa.

Speváčka Beáta Dubasová má českú tvorbu rada.
Modelka Soňa Štefková na premiére filmu...
+9Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina...

Pre Hoffmana bola hlavná záporná postava miestneho mafiána výzvou. „Ak tá moja postava nie je úplne plochá, tak zaplať Pán Boh. Mal by to byť hajzlík s pridanou hodnotou. Snáď sa mi to podarilo,“ podotkol známy herec, ktorého výkon chválili mnohí prítomní.

Medzi nimi sa objavila napríklad herečka Karin Haydu, moderátorka Karin Majtánová, speváčka beáta Dubasová či niekdajšia speváčka zo Superstar Martina Schindlerová. Pozornosť na seba pritiahla aj modelka Soňa Štefková či už spomenutá Svarinská.

Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina... Foto: CinemArt SK
rh Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina Schindlerová. Bývalá súťažiaca zo šou Superstar Martina Schindlerová.

Tá sa obliekla do elegantných oranžovo-červených šiat a doplnila ich letnými sandálmi. Na premiéru trošku nezvyčajné a na marcové počasie úplne. Schindlerová zase zvolila džínsový overal s trojštvrťovými nohavicami, pod ktorým jej vykúkal kúsok spodnej bielizne. Viac si pozrite v galérii z premiéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristína Svarinská #kino #Martina Schindlerová #Teroristka #Martin Hoffman

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...