Ovešaná diamantami! Vojvodkyňa Camilla chcela medzi hviezdami žiariť

Vojvodkyňa z Cornwallu sa ako zástupkyňa britskej kráľovskej rodiny zúčastnila udeľovania najprestížnejších britských divadelných cien, Olivier Award, v londýnskej Royal Albert Hall.

08.04.2019 13:50
debata

Manželka princa Charlesa sa tak na červenom koberci ocitla v spoločnosti hviezd ako Gillian Anderson či Patsy Ferran. Práve mladučká herečka Patsy Ferran získala prestížne ocenenie za rolu v hre Tennesseeho Williamsa Leto a dym, z čoho zostala priam zaskočená. K získaniu trofeje jej osobne zablahoželala po udeľovaní cien aj vojvodkyňa Camilla.

Vojvodkyňa  Camilla prichádza na udeľovanie... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Camilla Vojvodkyňa Camilla prichádza na udeľovanie Olivier Awards.

„Opýtala sa ma, či to bolo pre mňa veľké prekvapenie, že som získala cenu. A ja som sa musela zasmiať, pretože to bolo absolútne obrovské prekvapenie, ani vo sne som to neočakávala,“ opísala herečka Patsy Ferran rozhovor s vojvodkyňou Camillou pre Daily Mail.

Vojvodkyňa Camilla počas rozhovoru s  Patsy... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Camilla Vojvodkyňa Camilla počas rozhovoru s Patsy Ferranovou, držiteľkou Olivier Awards.

Trofeje za výkony vo vedľajších úlohách divadelných hier si odniesli Chris Walley (Poručík z Inishmoru) a jeho kolegyňa Monica Dolan (Všetko o Eve). Cenu pre Najlepšiu herečku v muzikáli získala Sharon D. Clarke za výkon v Caroline or Change, v mužskej kategórii zvíťazil Kobna Holdbrook-Smith za Tina: The Musical. Špeciálnu Olivier Award získal choreograf Matthew Bourne.

70-ročná Camilla prišla vo veľkolepej róbe tmavomodrej fary, jej slávnostný ráz ešte podčiarkli diamanty, ktoré manželku princa Charlesa zdobili – výrazný náhrdelník, náušnice aj náramok. Práve jej šperky vzbudili na červenom koberci značný záujem.

Gillian Anderson prichádza na udeľovanie... Foto: Profimedia
Gillian Anderson Gillian Anderson prichádza na udeľovanie Olivier Awards.

Na červenom koberci sa objavila aj 50-ročná herečka Gillian Anderson, ktorá bola počas večera jednou z nominovaných. Cenu za výkon v hre All About Eve však napokon nezískala. Pred objektívy dorazila v elegantných čiernych šatách na špagetových ramienkach, ku ktorým zvolila výraznú červenú kabelku Slávna seriálová hviezda sa hrdo pýši štíhlou postavičkou, ktorá znesie akékoľvek šaty.

Gillian Anderson prichádza na udeľovanie...
Vojvodkyňa  Camilla prichádza na udeľovanie...
+5Patty LuPone s ocenením Olivier Award.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivier Awards #vojvodkyňa Camilla

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...