Milla Jovovich baží po krvi a pomste! Postaví sa jej rohatý šerif Harbour

Žáner s hororovými príšerami či boj proti nim pred kamerami je pre herečku Millu Jovovichovú celkom bežná záležitosť. Teraz sa však postaví na druhú stranu!

11.04.2019 15:00
debata
zväčšiť Herec David Harbour a jeho kolegyňa Milla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec David Harbour a jeho kolegyňa Milla Jovovich predstavili v New Yorku film Hellboy. Herec David Harbour a jeho kolegyňa Milla Jovovich predstavili v New Yorku film Hellboy.

Z bývalej modelky sa v novom filme Hellboy, ktorý prichádza vo štvrtok aj do slovenských kín, stane krvavá kráľovná Nimue, ktorá si chce podmaniť svet a zlikvidovať ľudstvo zoslaním smrteľnej morovej rany. Proti nej sa postaví slávny komiksový hrdina Hellboy, ktorého síce zrodilo peklo, no vychovali ľudia a stojí práve na ich strane.

V New Yorku sa v utorok večer konalo prvé verejné premietanie filmu, kde nechýbali predstavitelia hlavných úloh. Okrem spomenutej Jovovichovej, oblečenej do šiat Isabel Marant, to bol aj herec David Harbour.

Herečka Milla Jovovich (vľavo) a jej filmový... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Milla Jovovich (vľavo) a jej filmový kolega Daniel Dae Kim na premiére filmu Hellboy v New Yorku. Herečka Milla Jovovich (vľavo) a jej filmový kolega Daniel Dae Kim na premiére filmu Hellboy v New Yorku.

Diváci si ho dobre pamätajú zo seriálu Stranger Things v produkcii Netflixu, no tentoraz sa naozaj nemôžu tešiť na sympatického drsného šerifa a strážcu spravodlivosti. Pre rolu Hellboya podstupoval denne hodiny maskovania, aby verne napodobnil komiksovú predlohu červeného svalovca so spílenými rohmi na hlave.

Vo filme si zahrala tiež Sasha Lane či Daniel Dae Kim alebo Sophie Okonedo.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Milla Jovovich #David Harbour #Hellboy

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...