Charlize Theron zvádza na premiére v Londýne: Prekvapila slovami o rodine!

Už niekoľko premiér absolvovala s novým filmom Láska na druhú herečka Charlize Theron. Kráska, ktorá kedysi pracovala ako modelka, sa nezaprela ani po bezmála dvoch desaťročiach vo filmovej brandži.

29.04.2019 00:00
debata
Herečka Charlize Theron pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Charlize Theron Herečka Charlize Theron pózuje fotografom počas príchodu na premiéru komédie Long Shot (Láska na druhú). V kreácii Givenchy Haute Couture.

Na nedávnom stretnutí s novinármi a fanúšikmi v Londýne, kde Theronovú sprevádzal aj kolega Seth Rogen, očarila herečka od prvého momentu. Vďaka za to patrila aj jej sošnému vzhľadu a výraznej kreácii z dielne ateliéru Givenchy Haute Couture.

Držiteľka Oscara už nejaký ten týždeň predvádza svetu svoje tmavé vlasy, tentoraz sa uhladené pramene okolo hlavy stali efektným doplnkom čierneho topu so slzičkovým prestrihom na hrudi a masívnej fuksiovej sukne. Dokonalo nalíčená hviezda vyzerala naozaj očarujúco.

Herci Charlize Theron a Seth Rogan pózujú... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Herci Charlize Theron a Seth Rogan pózujú fotografom počas príchodu na premiéru komédie Long Shot (Láska na druhú) v Londýne 25. apríla 2019. Herci Charlize Theron a Seth Rogan pózujú fotografom počas príchodu na premiéru komédie Long Shot (Láska na druhú) v Londýne 25. apríla 2019.

Theron sa nedávno vyznala aj z toho, ako zvláda svoje materské povinnosti. Je totiž matkou dvoch adoptívnych ratolestí. Hoci v minulosti informovala svet, že si adoptovala syna Jacksona a následne dcérku August, dnes hovorí, že vychováva dve dcéry. „Áno, tiež som si myslela, že je chlapec. Až kým sa na mňa nepozrel a nepovedal mi, keď mal asi tri roky: ‚Ja nie som chlapec‘,“ opísala pre Daily Mail hviezda.

„Mám dve nádherné dcéry a ako každý rodič ich chchem chrániť a vidieť, ako sa im v živote darí. Narodili sa presne také, aké sú a vo svete, kde obe môžu objaviť samy seba, ako budú rásť. Rozhodnúť, kým chcú byť, neprináleží mne,“ vysvetlila Theron.

VIDEO: Ako Mária Čírová vníma pompézne šaty na pracovné akcie? Pozrite sa

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #dcéra #syn #matka #Charlize Theron

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...