Krásna Margot Robbie v čipke značky Chanel! Tento rok má poriadne nabitý

Posledné týždne zachytávali objektívy paparazzov herečku Margot Robie pri nakrúcaní filmu Birds of prey. Kráska si však našla čas aj na premiéru.

30.04.2019 10:00
debata
Herečka Margot Robbie na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Margot Robbie na premietaní filmu Dreamland v New Yorku. Herečka Margot Robbie na premietaní filmu Dreamland v New Yorku.

Dvadsaťosemročná austrálska rodáčka sa objavila na newyorskom filmovom festivale Tribeca, aby uviedla novinku Dreamland a od prvého momentu bola neprehliadnuteľná.

Blondínka už nejaký čas spolupracuje so značkou Chanel a aj jej nohavicový overal z čiernej čipky na telovom podklade pochádzal práve od tejto francúzskej módnej firmy.

Robbie zaujala pred pár rokmi v snímke Vlk z Wall Street, kde okrem hereckého talentu predviedla aj ukážkové telo v Evinom rúchu. Pred dvoma rokmi bola nominovaná na Oscara za výkon v snímke Ja, Tonya.

Rok 2019 sa bude niesť v znamení niekoľkých nových filmových projektov. Okrem spomenutej novinky Dreamland a filmu Birds of prey by mal do kín prísť aj nový film Quentina Tarantina, v ktorom blondínka stvárnila slávnu herečku Sharon Tateovú, bývalú priateľku režiséra Romana Polanskeho, ktorú zavraždil kult okolo Charlesa Mansona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Chanel #Margot Robbie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...