Móda Billboard: Nevkusná Halsey, (pri)odvážna Longoria a hviezdou Chopra!

Zvyčajne sa vyhlásenia hudobných cien konajú začiatkom roka, ale v prípade Billboard Music Awards sa už osvedčil jarný termín. Tentoraz dokonca americkí hudobní tvorcovia oslavovali svoju tvorbu na prvého mája.

02.05.2019 10:54
debata
Speváčka Halsey bola neprehliadnuteľná. V... Foto: SITA/AP
Speváčka Halsey bola neprehliadnuteľná. V kreácii Aadnevik vystavila takmer všetko. Speváčka Halsey bola neprehliadnuteľná. V kreácii Aadnevik vystavila takmer všetko.

Slávnostný galavečer sa konal v známej aréne v Las Vegas a nechýbali na ňom mnohé známe osobnosti súčasnej pop-music. Niektoré zaujímavé pre svoje hudobné počiny, iné viac možno pre svoj spôsob prezentácie, či občasného provokovania. A presne taká bola aj móda stredajšieho večera.

Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas.
Herečka Cobie Smulders.
+25Speváčka Ciara v kreácii Stephane Rolland.

Azda najfotografova­nejšou dámou večera sa stala speváčka Halsey, ktorej kreácia značky Aadnevik bola neprehliadnuteľná. A bohužiaľ, aj totálne nevkusná. Mladá hviezdička je známa svojou pomerne neortodoxnou módnou prezentáciou na červených kobercoch a tentoraz siahla po šatách, ktoré akoby boli variáciou na kostým tanečnice z westernového nevestinca na divokom západe. Prehliadnuť sa nedala nahá koža pod priehľadnými panelmi na sukni, príliš odvážny rozparok aj bujné poprsie v korzetovom tope bez ramienok.

Podobne odvážna chcela byť aj raperka Cardi B, ktorú obliekla značka Moschino. Aj tentoraz výsledok pôsobil viac kostýmovo ako moderne a súčasne. Cardi B ako brušná tanečnica, ktorá svoje chvíle pred objektívmi ešte umocnila jazýčkovými bozkami s partnerom Ofsetom. A nie, nebolo to pekné na pohľad!

Takto sa na červenom koberci predvádzali... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Takto sa na červenom koberci predvádzali milenci Offset a Cardi B. Takto sa na červenom koberci predvádzali milenci Offset a Cardi B.

Našťastie, večer Billboard Music Awards priniesol aj pôvab a eleganciu, zvodnosť, ktorá sa drží v mantineloch patričnosti a vkusu. Podarilo sa to napríklad indicko-americkej herečke Priyanke Chopre, ktorú obliekol do trblietavej bielej kreácie dizajnér Zuhair Murad. Vyzerala elegantne, sošne, výstrih bol tak akurát a celok pôsobil luxusne.

Herečka Priyanka Chopra v kreácii Zuhair Murad... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Herečka Priyanka Chopra v kreácii Zuhair Murad Couture. Herečka Priyanka Chopra v kreácii Zuhair Murad Couture.

Vydarená bola tentoraz aj kreácia speváčky Taylor Swiftovej, ktorú do levanduľových minišiat s volánikovými aplikáciami obliekla značka Raisa & Vanessa. Tlačenie na romantickú nôtu tentoraz nebolo úporné, model bol mixom nežnosti, ale aj jemného sexpílu a blondínke Swiftovej svedčala aj farba.

Trochu sklamaním bola zlatá kreácia herečky Olivie Wildeovej od Ralpha Laurena. Šaty s predným zapínaním, ktoré sú inšpirované vojenským kabátcom, fungovali na prehliadke a patrili medzi jeden z najpríťažli­vejších modelov. V skutočnom živote a na skutočnej nositeľke však výsledok až tak neoslnil. Nebol to prešľap, no ani zásah do čierneho.

Speváčka Taylor Swift v šatách Raisa &... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Speváčka Taylor Swift v šatách Raisa & Vanessa. Speváčka Taylor Swift v šatách Raisa & Vanessa.

A keď je už reč o čiernej, na ňu stavili napríklad speváčka Ciara či herečka Eva Longoria. Obe volili kreácie s architekturálnymi detailmi. Pohľad na rozkrok Longorie s čiernymi nohavičkami pôsobil predsa len trochu zvláštne. Niet pochýb, že herečka a producentka už zhodila popôrodné kilá a túži predviesť postavu. Ale možno by to chcelo pár centimetrov plus na spodnom leme. U Ciary bola pozornosť sústredená na aranžovanú aplikáciu na pleci, ale tiež bujný dekolt pod transparentným čiernym tylom v dekolte. Výsledok sexy, ale v zásade priemer.

Herečka Eva Longoria zhodila popôrodné... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Herečka Eva Longoria zhodila popôrodné kilogramy a vystavila krivky. Herečka Eva Longoria zhodila popôrodné kilogramy a vystavila krivky.

Viac hviezd si pozrite v našej bohatej galérii.

VIDEO: Pozrite si, čo si myslí o sociálnych sieťach Vera Wisterová

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #móda #Olivia Wilde #Billboard Music Award #Priyanka Chopra #Halsey #Cardi B

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...