Nemá veľkosť 36, ale ten výstrih... Meghan Trainor sa zmenila na dračicu!

Kedysi spievala o kyprých krivkách a plnšej figúre a z jej pesničky sa stal veľký hit. Speváčka Meghan Trainor sa však v tom čase štylizovala viac do akejsi dievčenskej roztomilej podoby. Pozor, dnes je z nej dračica.

10.05.2019 00:00
debata
Speváčka Meghan Trainor sa predviedla v koženom... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka Meghan Trainor sa predviedla v koženom overale s hlbokým výstrihom. Speváčka Meghan Trainor sa predviedla v koženom overale s hlbokým výstrihom.

Dvadsaťpäťročná speváčka sa objavila na slávnostnej premiére novinky The Hustle v Los Angeles a mnohí z nej nemohli spustiť oči. Trainor sa na červený koberec vybrala v koženom čiernom overale s poriadne hlbokým výstrihom.

Výsledok asi neprekvapí – vyzerala skrátka provokatívne, ale aj zvodne. Plavovláska si pre túto príležitosť nechala svoje vlasy kolorovať ružovým pastelovým tónom a svoju slávnostnú prezentáciu ešte korunovala ukážkovým mejkapom.

Herečka Anne Hathaway.
Speváčka Meghan Trainor sa predviedla v koženom...
+3Speváčka Avril Lavigne na svetovej premiére...

Trainor sa však na premiére filmu, v ktorom hlavné úlohy stvárnili herečky Anne Hathaway a Rebel Wilson, neocitla náhodou. Ku komédii s akčnými prvkami totiž vytvorila skladbu Badass Woman a práve tento motív stál údajne aj za jej stylingom večera.

Do čiernej sa nahodili aj spomenuté dve herečky. Tentoraz to však bola práve Trainor, ktorá ich poľahky zatienila. Medzi pozvanými hviezdami sa objavila aj kanadská speváčka Avril Lavigne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Telo #koza #krivky #overal #Meghan Trainor

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...