Clooney s krásnou Amal na premiére v Londýne: Aha, vzali aj pani svokru!

Herca Georga Clooneyho už čoskoro uvidia diváci v šesťdielnom televíznom filme Hlava XXII. Vznikol na motíve románu od Josepha Hellera a hollywoodsky herec ho predstavil aj v Londýne.

17.05.2019 00:00
debata
Americký herec George Clooney a jeho manželka... Foto: TASR/AP, Grant Pollard
George Clooney a jeho manželka Amal Americký herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prichádzajú na premiéru šesťdielneho televízneho seriálu Hlava XXII. Amal v kreácii Ralph & Russo Couture.

V metropole Veľkej Británie uviedol 58-ročný Clooney sériu z produkcie spoločnosti Hulu spoločne s manželkou Amal Clooneyovou. Po boku slávnej dvojice však pozornosť pútala ešte jedna dáma. Div sa svete, bola to hercova svokra Bianca Alamuddinová.

Matka krásnej a talentovanej právničky, ktorú si Clooney vzal v roku 2014, vraj so svojím zaťom výborne vychádza a obe rodiny manželov trávia spolu množstvo času. Svojej dcére pritom Bianca Alamuddin pomáha aj s dvojičkami Ellou a Alexandrom, ktoré sa narodili v roku 2017.

Americký herec George Clooney, jeho manželka... Foto: TASR/AP, Grant Pollard
George Clooney, jeho manželka Amal Clooney a svokra Baria Alamuddinová Americký herec George Clooney, jeho manželka Amal Clooney a svokra Baria Alamuddinová prichádzajú na londýnsku premiéru šesťdielneho televízneho seriálu Hlava XXII na motívy románu Josepha Hellera.

Clooneyho nežnejšia polovička nesklamala ani na londýnskej premiére a predviedla sa v luxusnej kreácii z dielne Ralph & Russo Couture. Štyridsaťjedenročná rodáčka z Libanonu sa posledné týždne objavila viackrát na verejnosti, aby podporila svojho manžela a zakaždým to bol naozaj pekný pohľad.

Niet divu, že si v minulosti vyslúžila titul najlepšie oblečenej ženy planéty. A pri pohľade na mamu Biancu je celkom jasné, že kúsok vkusu zdedila aj po nej.

Americký herec George Clooney pózuje počas... Foto: TASR/AP, Grant Pollard
George Clooney Americký herec George Clooney pózuje počas fototermínu k šesťdielnemu televíznemu seriálu Hlava XXII na motívy románu Josepha Hellera v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #svokra #George Clooney #mama #Amal Clooney #Hlava 22

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...