Súboj speváckych hviezd Čírovej a Drobnej! Tak ktorá si obliekla kratšie šaty?

Obe patria k hviezdam súčasnej hudobnej scény a obe sa objavili pred pár dňami aj na módnej prehliadke slovenského dizajnéra Fera Mikloška. Speváčku Emmu Drobnú a Máriu Čírovú čosi spájalo.

31.05.2019 14:00
debata
Speváčky Mária Čírová (vpravo) a Emma Drobná... Foto: Profimedia
Speváčky Mária Čírová (vpravo) a Emma Drobná pózujú spoločne na módnej šou. Speváčky Mária Čírová (vpravo) a Emma Drobná pózujú spoločne na módnej šou.

Áno, v tomto prípade je to okrem talentu aj fyzický pôvab. A v utorok večer v bratislavskej Kunsthalle, kde sa konala módna šou známeho dizajnéra s kolekciou na Jar a Leto 2019, to bola aj odvaha. Slovenské umelkyne volili odvážny styling a do spoločnosti vyrazili v poriadne kratučkých kreáciách. Ako inak od hostiteľa. Vyniklo to ešte viac, keď sa postavili jedna vedľa druhej a pózovali fotografom.

Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
+36Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...

Kým Čírová volila model trblietavých minišiat s maskáčovým army vzorom, ku ktorým si obula remienkové strieborné sandáliky, jej kolegyňa stavila na závan punku a provokácie. Obliekla si totiž tričko-šaty od Mikloška a doplnila ich sieťovanými pančuchami a sandálmi s bielymi remienkami na hrubšom podpätku. Detail na umocnenie punkového efektu bol obojok okolo krku.

zväčšiť Zľava. Štylistka Zuzana Kanisová, dizajnér Fero... Foto: Peter Frolo
Zľava. Štylistka Zuzana Kanisová, dizajnér Fero Mikloško a Mária Čírová a Silvia Lakatošová-Chovancová. Zľava. Štylistka Zuzana Kanisová, dizajnér Fero Mikloško a Mária Čírová a Silvia Lakatošová-Chovancová.

Pohľad na obe dámy bol rozhodne zaujímavý a treba dodať, že ani jedna z nich by sa asi nestratila ani na podujatí za hranicami krajiny. Víťazka Superstar bola navyše výsostne aktuálna, keďže nová kolekcia obsahovala niekoľko podobných prvkov, ako predvádzala ona sama.

zväčšiť Modelky v novej kolekcii Miklosko Art na Jar a... Foto: Michal Hudec
Modelky v novej kolekcii Miklosko Art na Jar a Leto 2019. Modelky v novej kolekcii Miklosko Art na Jar a Leto 2019.

Mikloško, ktorého tvorbu si prišli pozrieť aj ďalšie známe osobnosti (viac v galérii), stavil na kontrast čiernej s bielou, výrazné potlače v podobe loga svojej značky a odvahu transparentných materiálov. Viac o tom, ako hodnotia jeho tvorbu známe tváre, si môžete pozrieť v našom exkluzívnom videu z prehliadky – nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #nohy #Mini #Mária Čírová #sexy #Emma Drobná

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...