Móda z cien Tony: Nežná Miller či pompézna Liu a provokovala Ratajkowski

Hudobníci majú Grammy, filmári Oscara, módna brandža zase MET Gala a divadelníci? Každoročne je pre nich udalosťou roka vyhlásenie cien Tony Awards. Konalo sa v nedeľu v New Yorku.

10.06.2019 09:47
debata (1)
Herečka Rachel Brosnahan v kreácii Christian... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Herečka Rachel Brosnahan v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka Rachel Brosnahan v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Ďalší ročník slávnostného udeľovania sošiek pre najlepších hercov na doskách muzikálových či dramatických produkcií na Broadway prilákal skutočne hereckú elitu. Ale nielen ju. Medzi hosťami sa objavili aj mnohé modelky, speváčky či napríklad šéfka Vogue Anna Wintour, ktorá dlhodobo broadwayskú scénu podporuje.

Emily Ratajkowski počas udeľovanie divadelných...
Herečka Rachel Brosnahan v kreácii Christian...
+27Herečka Sienna Miller na vyhlásení cien Tony...

Večer Tony Awards je večerom pompéznym a veľkolepým a inak to nebolo ani v prípade módy prítomných dám, ktoré sa vybrali na nedeľňajší ceremoniál. Červený koberec, ktorý doplnila kvetinová výzdoba s dúhovým motívom (na počesť mesiaca jún, ktorý je mesiacov pride pochodov), zaplnili mnohé známe tváre v krásnych kreáciách.

Lucy Liu počas udeľovania divadelných cien Tony... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Lucy Liu Lucy Liu počas udeľovania divadelných cien Tony v New Yorku. Prišla v róbe Christian Siriano.

Medzi najpompéznejšie oblečené dámy sa zaradili herečky Lucy Liu a Ruth Wilson. Obe stavili na veľkú večernú toaletu s masívnou sukňou. V prípade Liuovej to bola kreácia od dizajnéra Christiana Siriana z fialového tylu, ktorú doplnili smaragdové náušnice. Britská herečka Ruth Wilson sa obliekla do červenej zdobenej jemným vzorom v tkanine. Zahalila ramená aj krk a pôsobila o niečo výraznejšie a dramatickejšie. Model jej zhotovil dizajnér Brandon Maxwell.

Romantiky bolo na červenom koberci tiež dosť. Napríklad kreácia herečky Rachel Brosnahanovej, ktorú obliekli v ateliéri Christian Dior Haute Couture, bola nežná, veľmi ženská a odkazovala na módu 50-tych rokov a diel samotného zakladateľa odevného domu. Nežnú princeznovskú kreáciu vo farbe šampanského predviedla zase herečka, korunovaná ako objav divadelnej sezóny, Sophie Anne Caruso. Obliekla ju dizajnérka Pamela Rolland.

Bee Shaffer a šéfredaktorka magazínu Vogue... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Anna Wintour Bee Shaffer a šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour počas udeľovania divadelných cien Tony v New Yorku.

Herečka Sienna Miller stavila na čiernu čipkovanú kreáciu v dĺžke tesne nad lýtkami. Model prepásaný opaskom so štrasovou sponou a doplnený sandálikmi s kryštálmi bol síce decentný, ale pôsobil luxusne a veľmi elegantne.

Emily Ratajkowski počas udeľovanie divadelných... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski počas udeľovanie divadelných cien Tony. V kreácii Michael Kors Collection.

Už spomenutá Anna Wintour sa nedala prehliadnuť najmä vďaka výraznému florálnemu vzoru na šatách s dlhými rukávmi. Šéfka módnej biblie si svoju kreáciu vybrala v ateliéri Givenchy.

Slávnostný večer sa nezaobišiel ani bez odvážnych momentov. Teda skôr jedného. Modelka a herečka Emily Ratajkowski sa totiž nezaprela a objavila sa v kreácii, ktorá bola rozhodne tou najodhaľujúcejšou v rámci celého večera. Reč je o šatách z dielne Michael Kors Collection. Vnadnú dámu zahaľovala len podprsenková časť od pása nahor, ktorá prechádzala do dlhej čiernej sukne kruhového strihu. Či to nebola až príliš odvážna voľba na slávnostný večer, môžete rozhodnúť sami.

VIDEO: Pozrite si módu z poslednej prehliadky Fera Mikloška

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #červený koberec #trend #Lucy Liu #Anna Wintour #Ruth Wilson #Emily Ratajkowski #Tony Awards #Rachel Brosnahan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...