Cibulková oslávila 30 veľkolepo! Dobové kostýmy, celebrity na nepoznanie

Slovenská tenistka Dominika Cibulková oslávila viac ako mesiac po svojom okrúhlom jubileu narodeniny v spoločnosti najbližších priateľov, ale aj známych a pozvaných hostí. Bolo to veľkolepé.

11.06.2019 10:45
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

They call me crazy but i just dream big ✨✨✨

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Známa športovkyňa dovŕšila 6. mája okrúhle tridsiate narodeniny, až tento pondelok sa však konala oslava, pre ktorú si Cibulková vybrala priestory jedného z vychytených barov v centre Bratislavy. Už od prvého momentu bolo jasné, že nepôjde o klasickú oslavu narodenín. Pozvaní hostia totiž dostali tému v rámci dress-code, ktorou bola inšpirácia filmom Grandhotel Budapešť a tak mnohých nebolo možné v kostýmoch ani poznať.

Samotná oslávenkyňa predviedla jeden zo svojich najvydarenejších lookov za poslednú dobu. Vďaka za to patrila dizajnérovi Borisovi Hanečkovi, ktorý pre ňu zhotovil príťažlivé šaty bordovej farby s fialovými odleskami. Disponovali lodičkovým výstrihom odhaľujúcim ramená a nadýchanou sukňou do polovice lýtok v štýle diorovskej estetiky 50-tych rokov.

Medzi pozvanými nechýbala napríklad Cibulkovej najlepšia kamarátka Barbora Franeková, ktorá dorazila oblečená v čiernej kreácii s klobúčikom a závojom na tvári. Cibulkovej dvorný štylista a kamarát Andrej Kusalik si zase obliekol pyžamovú kombináciu a doplnil ju aj saténovým županom. Len ťažko bolo na prvý pohľad spoznať Cibulkovej manžela Martina Navaru. Ten sa totiž rozhodol pre historickú uniformu z úvodu minulého storočia.

Medzi hosťami sa objavila napríklad aj herečka Zuzana Šebová s manželom Michalom Kubovčíkom. Nechýbala, samozrejme, ani Cibulkovej mama Katarína Cibulková či tenisový tréner Matej Lipták. Zábery z oslavy sú dostupné na Instagrame, prinášame výber z nich.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ready ❤️ #domi30 #birthdayparty

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Domi30 #bdayparty #domi30 #friendshipgoals #grandhotelbudapest

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#domi30 @domicibulkova @natalia.envy @andrejkusalik @bambik66 @patriksusivesely @katarina_cibulkova @barborafranekova

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Rezešová-Džodlová (@rezeska),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Dominika Cibulková #oslava #tridsiatka #Barbora Franeková #Katarína Cibulková #Matej Lipták #Zuzana Šebová #okrúhle narodeniny

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...