Judit Bárdos vo Varoch ako labuť! Kubelková očarila dcérou, aha, aká je pekná

Slovenská herečka Judit Bárdos patrí medzi tie dámy, ktoré sa počas spoločenských akcií menia na labute. V civile zvyčajne veľmi ležérna, dievčenská a o pár hodín neskôr neprehliadnuteľná dáma.

01.07.2019 00:00
debata
Herečka Judit Bárdos na prehliadky Beáty... Foto: Profimedia
Herečka Judit Bárdos na prehliadky Beáty Rajskej v Karlových Varoch. Herečka Judit Bárdos na prehliadky Beáty Rajskej v Karlových Varoch.

Inak to nebolo ani na prehliadke dizajnérky Beáty Rajskej, ktorá sa konala na filmovom festivale Karlovy Vary v rámci sprievodného programu počas uplynulého víkendu. Hrdinka filmu Fair Play či rozprávky Láska na vlásku sa objavila v spoločnosti v lososových šatách bez ramienok s asymetrickou sukňou.

Bárdosovú na túto večernú príležitosť tiež výraznejšie nalíčili a upravili jej vlasy. Konieckoncov, pozvanie prijala aj preto, lebo jedným zo sponzorov eventu bola kozmetická značka, pre ktorú pracuje ako ambasádorka.

Počas módnej šou však nebola jedinou známou tvárou, ktorá pútala pozornosť. Rajskej tvorba prilákala aj Miroslava Donutila s manželkou či napríklad ďalšiu známu Slovenku Vlastinu Svátkovú.

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (vpravo) a... Foto: Profimedia
Iva Kubelková (vpravo) a jej dcéra Natálie Jirásková Modelka a moderátorka Iva Kubelková (vpravo) a jej dcéra Natálie Jirásková spoločne predvádzali módu od Beáty Rajskej.

Výnimočnú pozornosť si však v tento večer zaslúžila moderátorka a bývalá Miss Iva Kubelková, ktorá sa predvádzala na móle. Dôvodom záujmu médií bol však aj fakt, že tentoraz tak urobila v rodinnom tandeme. Spoločnosť jej totiž robila štrnásťročná dcéra Natália, ktorá podedila krásu po mame. A modelingové ambície zjavne tiež. Spoločne sa tak objavila v novej koleckii od Rajskej a následne aj v záverečnom pózovaní pre médiá.

VIDEO: Festival vo Varoch sa začal veľkolepo

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #dcéra #Judit Bárdos #Iva Kubelková #Beáta Rajská #MFF Karlove Vary 2019

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...