Manžela nechala doma! Nežná Pippa Middleton vyrazila na Wimbledon s bratom

Aj vďaka ich slávnej sestre sa zo súrodencov Middletonovcov stali v Británii skutočné celebrity. Záujem vzbudili aj v pondelok popoludní.

09.07.2019 12:15
debata
zväčšiť Pippa Middleton a jej brat James Middleton v... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Pippa Middleton a jej brat James Middleton Pippa Middleton a jej brat James Middleton v kráľovskej lóži na Wimbledone si pozreli jeden zo zápasov.

Pippa Middleton vyrazila na tenisový zápas v rámci momentálne prebiehajúceho turnaja vo Wimbledone a na prvý pohľad pripútala pozornosť okolia aj médií. Mladšiu sestru vojvodkyne Kate zachytili objektívy v púdrových šatách Stella McCartney a s klobúkom. Ten si neskôr v hľadisku zložila.

Do kráľovskej lóže, kam sa mamička 9-mesačného syna usadila, ju tentoraz nesprevádzal manžel James Matthews. Bez garde však neprišla. Pippe robil spoločnosť jej brat James Middleton.

zväčšiť Pippa Middleton a jej brat James Middleton sa... Foto: Reuters, CARL RECINE
Pippa Middleton a jej brat James Middleton sa prišli pozrieť na tenisový zápas spolu. Pippa Middleton a jej brat James Middleton sa prišli pozrieť na tenisový zápas spolu.

Na tohtoročnom Wimbledone sa tak ukázala už takmer celá rodina. Minulý týždeň poriadne prekvapila novinárov práve vojvodkyňa Kate, ktorá si nesadla do kráľovskej lóže, ale dobre sa zabávala v spoločnosti predstaviteľov tenisovej asociácie. V bielych šatách značky Suzzanah Crabb vyzerala naozaj očarujúco.

V rovnaký deň, no na inom zápase, sa na Wimbledone zúčastnila aj mama tria súrodencov Carole Middleton. Podobne ako jej dcéra aj ona volila biele šaty. Inšpiráciu „v bielej tenisovej farbe“ si môžete pozrieť aj v našej sekcii Žena.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Pippa Middleton #súrodenci #James Middleton

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...