Čierna vdova má hviezdnu armádu! Sexy Scarlett predstavila nových kolegov

Pravdepodobne jeden z najočakávanejších filmov z marvelovského univerza je ten o Čiernej vdove. Členka skupiny Avengerov sa ho konečne dočkala.

22.07.2019 00:00
debata
Herečka Scarlett Johansson v kreácii David Koma... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Scarlett Johansson v kreácii David Koma prišla uviesť film Čierna vdova. Herečka Scarlett Johansson v kreácii David Koma prišla uviesť film Čierna vdova.

Herečka Scarlett Johansson stvárnila bývalú ruskú agentku v niekoľkých filmoch v spoločnosti Avengers, tentoraz na festivale Comic-Con predstavila novinku, ktorá ponesie jednoduchý názov – Čierna vdova. A nebude sama.

Johansson priviedla so sebou aj časť hereckých kolegov, ktorí sa ku nej vo filme pripoja. A ide o skutočne hviezdne obsadený projekt. Okrem príťažlivej hollywoodskej krásky sa totiž medzi hercami objaví aj držiteľka Oscara Rachel Weisz či hrdina hitu Stranger Things David Harbour. Zostavu doplní napríklad aj Florence Pugh.

Herečky Rachel Weisz (vľavo) a Scarlett... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečky Rachel Weisz (vľavo) a Scarlett Johansson spoločne predstavili novinku Čierna vdova. Herečky Rachel Weisz (vľavo) a Scarlett Johansson spoločne predstavili novinku Čierna vdova.

Johansson sa na akcii v San Diegu objavila v nohavicovej kreácii David Koma. Nechýbal jej však povestný sexepíl a ani pôvab. Herečka rozdávala úsmevy a v jednom momente sa ocitla so šiltovkou na hlave, ktorú jej zapožičal kolega Harbour.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson a jej kolega David... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Scarlett Johansson a jej kolega David Harbour na akcii Comic-Con. Herečka Scarlett Johansson a jej kolega David Harbour na akcii Comic-Con.

Nedávno sa americká hviezda ocitla v paľbe kritiky, keď sa znovu vyjadrila v rozhovore, že ako herečka má právo stvárniť kohokoľvek, od človeka, cez zviera až po strom. Jej reakcia bola namierená na kritiku faktu, že ju obsadili do role známeho transrodového muža namiesto toho, aby angažovali skutočného transgender herca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Scarlett Johansson #čierna vdova #Comic-Con

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...