Na premiére na nepoznanie! Služobníčka Moss sa zmenila na sexy divu

Premiére novinky pod názvom The Kitchen patril pondelňajší večer v Los Angeles. Na červenom koberci nechýbalo trio hlavných predstaviteliek, zaujala napríklad aj Elizabeth Moss.

06.08.2019 15:45
debata
Herečka Elisabeth Moss v kreácii od Vivienne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Elisabeth Moss v kreácii od Vivienne Westwoodovej. Herečka Elisabeth Moss v kreácii od Vivienne Westwoodovej.

Americká herečka, ktorá je momentálne známa najmä vďaka úlohe v seriáli Príbeh služobníčky sústreďujúcom sa na utopickú alternatívu budúcnosti v USA, prekvapila predovšetkým svojím zvodným vzhľadom. Blondínka stavila na trblietavé čierne minišaty z dielne Vivienne Westwoodovej a odhalila v nich nielen nohy, ale aj poriadne zdôraznený obsah dekoltu.

Herečka Tiffany Haddish.
Herečka Elisabeth Moss predviedla bujný dekolt.
+6Sprava: herečky Tiffany Haddish, Melissa...

Mossovej podoba sa od tej seriálovej, kde stvárňuje služobníčku Offred poriadne líšila. Hviezda, ktorá má doma za svoje výkony aj sošku Emmy či Zlatý glóbus, si však nepochybne práve takúto zmenu užila.

Vo filme The Kitchen, ktorý sa sústreďuje na príbeh tria manželiek známych gangsterov z newyorskej Hell's Kitchen v období 70-tych rokov, sa objaví okrem Mossovej aj herečka Tiffany Haddish či známa komediálna star Melissa McCarthy. Ani jedna z menovaných dám na premiére nechýbala.

zväčšiť Sprava: herečky Tiffany Haddish, Melissa... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Sprava: herečky Tiffany Haddish, Melissa McCarthy a Elisabeth Moss spoločne predstavili novinku The Kitchen. Sprava: herečky Tiffany Haddish, Melissa McCarthy a Elisabeth Moss spoločne predstavili novinku The Kitchen.

The Kitchen je jedným z mála filmov, v ktorom cítiť ženskú prevahu – či už v prípade hlavných postáv, ale aj obsadenia postu scenáristu a režiséra. Oboje mala totiž pod palcom dáma – Andrea Berloff.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Melissa McCarthy #Elizabeth Moss #Príbeh služobníčky #Tiffany Haddish

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...