Nestarnúca Lucy Liu s mladšími kolegyňami: Konkurenciu hľadá ťažko!

Zrada, klamstvo či nevera - ľudstvo ich zažíva stáročia. Ale menia sa naše reakcie na ne? Nový seriál Why women kill (Prečo ženy zabíjajú) už v názve naznačuje, že niektoré veci zostávajú rovnaké.

09.08.2019 00:00
debata
Zľava: Herečky Lucy Liu, Ginnifer Goodwin a... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zľava: Herečky Lucy Liu, Ginnifer Goodwin a Kirby Howell-Baptiste spoločne predstavili film Why women kill. Zľava: Herečky Lucy Liu, Ginnifer Goodwin a Kirby Howell-Baptiste spoločne predstavili seriál Why women kill.

Novinku z produkcie televíznej stanice CBS predstavili v stredu večer v Los Angeles hlavné herecké predstaviteľky. Nechýbala Ginnifer Goodwin, herečky Kirby Howell-Baptiste a Alexandra Daddario či nestarnúca Lucy Liu. Práve ich osudy sa rozohrajú v príbehu, ktorého dejové linky sa rozbiehajú do rozličných dekád.

Za projektom stojí tvorca populárneho seriálu Zúfalé manželky Marc Cherry, ktorý už dávnejšie naznačil, že ak sa seriál dočká úspechu nebráni sa pokračovaniu a už má aj nápady na druhú sériu. Najprv si však televízni diváci musia naladiť tú prvú.

Herečka Alexandra Daddario sa tiež objavila na...
Herečka Lucy Liu na premiére seriálu Why Women...
+3Herečka Kirby Howell-Baptiste.

Uvidia v nej napríklad spomenutú Lucy Liuovú ako bohatú manželku z 80-tych rokov. Zábery paparazzov, ktoré herečku zachytili pri nakrúcaní, odhalili niekoľko zaujímavých lookov, ktoré hviezda predvedie. V duchu seriálu Dynasty sa diváci dočkajú luxusu, šperkov, ale aj poriadnej drámy.

Na premiére sa Liu objavila v súčasnejšej a decentnej kombinácii kalichovej zamatovej sukne, blúzky s viazačkou a vyšívaného bolerka na spôsob toreadorského kabátika. Zaujala aj Alexandra Daddario, ktorá volila kombináciu nohavíc a koženého topu na jedno rameno. Pridala k nim výrazný rúž na perách, ale aj trošku bizarný pohľad, ktorý umocnili použité šošovky v očiach.

Zvyšné dámy z premiéry si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #seriál #Ginnifer Goodwin #Lucy Liu #Alexandra Daddario

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...