Dokonalá diva! Cate Blanchett opäť boduje, kto by ju dokázal prehliadnuť...

Nesklamala! Hoci herečku Cate Blanchettovú nebolo dlho vidieť na spoločenských akciách, v pondelok večer sa opäť pustila do práce. S príjemným podtónom.

13.08.2019 16:49
debata
Herečka Cate Blanchett v kreácii Alexander... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Cate Blanchett v kreácii Alexander McQueen Herečka Cate Blanchett v kreácii Alexander McQueen na premietaní filmu Where'd You Go, Bernadette.

Austrálska rodáčka, ktorá je zároveň dvojnásobná držiteľka Oscara, prišla na špeciálne premietanie novinky režiséra Richarda Linklatera Where'd you go, Bernadette?. Ako inak, stvárnila v nej hlavnú úlohu.

Na samotnom stretnutí s médiami sa však okrem filmu pozornosť sústreďovala aj na jeho hrdinov. A ich spoločenskú podobu. A bola to opäť práve Blanchett, ktorá na seba strhla množstvo pozornosti.

Pôvabná herečka Troian Bellisario v kreácii...
Herečka Cate Blanchett v kreácii Alexander...
+5Herečka Zoe Chao prišla v šatách Christian...

V nohavicovom kostýme z dielne Alexander McQueen bola neprehliadnuteľná najmä vďaka výrazným aranžovaným rukávom z dišesu. Elegancia, hravosť, trošku pankáčiny k tomu – Blanchett skrátka znovu potvrdila, že si zaslúži titul módnej ikony.

Medzi jej kolegyňami zabodovala napríklad Troian Bellisario, ktorú do čiernej kreácie lemovanej pštrosím perím obliekol dizajnér Jason Wu. Herečku Emmu Nelsonovú zase obliekol módny ateliér Chanel.

zväčšiť Zľava: Režisér Richard Linklater s hercami... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Richard Linklater s hercami Emmou Nelsonovou, Cate Blanchettovou a Billym Crudupom Zľava: Režisér Richard Linklater s hercami Emmou Nelsonovou, Cate Blanchettovou a Billym Crudupom.

Film vstupuje do severoamerických kín v piatok 16. augusta a sústreďuje sa na príbeh matky rodiny, ktorá sa po rokoch sebaobetovania pre blaho najbližších rozhodne vrátiť ku svojim vášňam a koníčkom a vydá sa na objavnú cestu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Cate Blanchett #Alexander McQueen #elegancia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...