Nádherná Deppova dcéra ako víla v Benátkach! Fanúšičky šaleli za jej kolegom

Mladé herecké talenty! Presne v ich znamení sa niesol pondelňajší večer na filmovom festivale v Benátkach. Uviedli snímku The King.

03.09.2019 10:30
debata (3)
Herečka Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee Chalamet Herečka Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee Chalamet predstavili v Benátkach film The King.

Do mesta na vode zamierili s novinkou herci Joel Edgerton, Ben Mendelsohn či Sean Harris. Omnoho väčšej pozornosti sa však tešili mladé hviezdy snímky a tiež súčasné top-celebrity a influenceri. Reč je o hercovi Timothee Chalametovi a jeho kolegyni Lily-Rose Deppovej.

Herečka Lily-Rose Depp pózuje na premiére v...
Herečka Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee...
+6Zľava: Herec Joel Edgerton, herečka Lily-Rose...

Prvý menovaný je od svojho výkonu vo filme Daj mi svoje meno ospevovaným talentom a miláčikom médií aj fanúšikov. V Benátkach nezostal nič dlžný svojej povesti módnej ikony a vzoru, ktorú majú chuť nasledovať mnohí jeho rovesníci. V sivom obleku s atypicky riešením zapínaním na stuhu okolo pása a kratšou dĺžkou bol tento sympatický herec neprehliadnuteľný.

To, samozrejme, platilo aj pre Lily-Rose Deppovú. Herečka, ktorá je dcérou slávnych rodičov, si za posledné roky už vydobyla vlastné miestečko vo svete šoubiznisu a slávy. A na červenom koberci z nej bola ukážková diva. Ako inak, odetá v značke Chanel.

zväčšiť Herečka Lily-Rose Depp pózuje na premiére v... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Lily-Rose Depp pózuje na premiére v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Lily-Rose Depp pózuje na premiére v kreácii Chanel Haute Couture.

Depp zostala spolupracovať s parížskym módnym domom aj po februárovej smrti Karla Lagerfelda a predviedla sa v jednej z kreácii haute couture od jeho nástupkyne Virginie Viardovej. Nežné a vo vzduchu či pri pohybe sa ako voda vlniace kaskády najjemnejšieho materiálu jej dodávali na éterickosti.

Viac z galérie si pozrite vyššie, dolu nájdete aj trailer aj očakávaného filmu, ktorý vznikol v produkcii spoločnosti Netflix.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Benátky #Chanel #Lily-Rose Depp #Timothee Chalamet

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...