Britská hviezda elegantná v Benátkach... a potom! Odhalila nohavičky

Už dávno to nie sú len filmy, ktoré majú veľkolepé uvedenie na prestížnych filmových festivaloch. V Benátkach sa predstavilo aj niekoľko ambicióznych televíznych projektov.

06.09.2019 11:50
debata (8)
Herečka Andrea Riseborough utrpela pred... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Herečka Andrea Riseborough utrpela pred objektívmi menšie faux pas so šatami. Herečka Andrea Riseborough utrpela pred objektívmi menšie faux pas so šatami.

Jedným z nich je určite aj osemdielna séria ZeroZeroZero, v ktorej hlavné úlohy stvárnila britská herečka Andrea Riseborough a Dane DeHaan. Dvojica sa vo štvrtok najprv stretla so predstaviteľmi novinárskej obce na tlačovej konferencii, o pár hodín nasledovala premiéra na červenom koberci.

Herečka Riseborough stavila na elegantnú a rafinovanú róbu od dizajnéra Georgesa Hobeiku. Pred objektívmi médií sa jej však „podaril“ aj menší trapas. Rozparok spoločenskej kreácie siahal naozaj poriadne vysoko. A pri chôdzi po červenom koberci blondínka vpustila objektívy aj ďalej než len za jeho hranicu.

Herečka Andrea Riseborough na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Herečka Andrea Riseborough na premiére filmu ZeroZeroZero (Episodi 1 e 2) v Benátkach. Herečka Andrea Riseborough na premiére filmu ZeroZeroZero (Episodi 1 e 2) v Benátkach.

Časy, keď hviezdy vyrážali na červené koberce bez spodnej bielizne, sú však už dávno preč. Andrea Riseborough tiež patrí k dámam, ktorým spodná bielizeň nechýba. A ani elegantné zvládnutie okolností. Hrdo a bez zaváhania následne odkráčala smerom do festivalovej kinosály.

Novinka ZeroZeroZero, ktorú herečka uviedla aj s kolegom DeHaanom, vznikla v koprodukcii spoločností Sky, Canal+ a Amazon Prime a zaoberá sa osudmi ľudí, ktorí sú súčasťou medzinárodnej siete pašeráctva kokaínu.

Herečka Andrea Riseborough prišla na... Foto: SITA/AP, Ettore Ferrari
Herečka Andrea Riseborough prišla na premietanie novinky "ZeroZeroZero (Episodi 1 e 2)" v kreácii Georges Hobeika. Herečka Andrea Riseborough prišla na premietanie novinky "ZeroZeroZero (Episodi 1 e 2)" v kreácii Georges Hobeika.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #šaty #Benátky #Andrea Riseborough

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...