Módne ikony na žúre v New Yorku! Tehuľka odhalená, Heidi Klum prekvapila

Jedna z najočakávanejších udalostí módneho sveta odštartovala práve v piatok. Reč je o týždni módy v New Yorku. Pri jeho príležitosti sa konal aj pompézny večierok.

08.09.2019 00:00
debata
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii od Stephana Rollanda. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii od Stephana Rollanda.

Akcia ICONS by Carine Roitfeld pod taktovkou magazínu Harper's Bazaar je sviatkom pre módny svet a príležitosťou pre mnohé tváre z mól a časopisov ukázať sa pred objektívmi v gala vydaní. Často aj poriadne sexy.

Herečka Lily Collins.
Zendaya v nohavicovom kostýme Berluti.
+16Topmodelka Coco Rocha a dizajnér Christian...

Medzi pozvanými tento rok nechýbala napríklad brazílska krásavica Adriana Lima, ktorá je síce už viac menej v modelingovom odpočinku, ale na podujatiach dokáže stále zvádzať a zatieniť aj mladšie kolegyne. Tentoraz sa jej to podarilo vďaka šatám od Davida Komu a odhalenému chrbátu.

Večierok si nenechali ujsť ani „mladomanželia“ Heidi Klum a Tom Kaulitz. Nemecká rodáčka prišla prekvapivo zahalená, model šiat od francúzskeho dizajnéra Stephana Rollanda odhaľoval vo vysokom rozparku iba jej udržiavané nohy. Klum však príjemne prekvapila.

Tehotná topmodelka Ashley Graham v kreácii... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Tehotná topmodelka Ashley Graham v kreácii 16arlington. Tehotná topmodelka Ashley Graham v kreácii 16arlington.

Omnoho odvážnejšia bola jej americká kolegyňa Ashley Graham, ktorá je tehotná. Zdá sa však, že sa rozhodla svoj požehnaný stav spojiť aj s vizuálnou podobou zvodnej a sexy ženy. Už pred štartom týždňa módy sa predviedla na jednej z akcií v latexových šatách na telo, tentoraz stavila na priehľadný model s čiernym body. A bez zaváhania vystavila na obdiv svoju kyprú figúru.

Modelka Adriana Lima odhalila chrbát v kreácii... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Modelka Adriana Lima odhalila chrbát v kreácii David Koma. Modelka Adriana Lima odhalila chrbát v kreácii David Koma.

Večer ICONS by Carine Roitfeld si užili aj mnohé známe krásky súčasného modelingu, zaujala napríklad démonicky elegantná Maďarka Barbara Palvin či odvážne provokujúca Georgia Fowler. Prekvapivo decentná v tento večer zostala Emily Ratajkowski, u ktorej sú provokácie a odhaľovanie priam povinné. Teda boli…

Viac z galavečera si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #móda #New York #Heidi Klum #Adriana Lima #Ashley Graham

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...