Striptérka Jennifer Lopez v Toronte! Najprv ovácie, potom sa jej ušli protesty

O filme Hustlers sa hovorí už niekoľko mesiacov. Možno aj preto, že Jennifer Lopez v ňom stvárnila striptérku aj vo svojich 50 rokoch. Na festivale v Toronte ho predstavila s kolegyňami.

09.09.2019 00:00
debata (2)
Herečka Jennifer Lopez prichádza na gala... Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Jennifer Lopez Herečka Jennifer Lopez prichádza na gala premiéru filmu Hustlers na festivale v Toronte. V šatách Maison Yeya.

Americká latino diva dorazila na filmový festival v kanadskom meste, aby tu vo svetovej premiére uviedli film o skupine žien – striptérok, ktoré sa rozhodnú vziať svoj život do vlastných rúk a postaviť sa na vlastné nohy. Aj za cenu podvodov.

Herečky Keke Palmer (vľavo) a Julia Stiles...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez sa v Toronte...
+6Herečka Constance Wu v kreácii Georges Hobeika...

Lopezovú čakali v Toronte nadšení fanúšikovia, ale tentoraz sa hviezda, ktorá dosiahla pred pár dňami počet 100 miliónov fanúšikov na sieti Instagram, musela zmieriť aj s kritikou. Hlásili ju transparenty v rukách protestujúcich. „Jennifer, prestaň už nosiť pravé kožušiny,“ odkazovali jej.

Speváčka a herečka ich však ignorovala a s úsmevom kráčala smerom k fotografom. Pozoruhodná, hoci nie práve typická pre Lopezovú, bola zvolená róba od Maison Yeya v žltej farbe. „Stará dobrá“ J.Lo prišla až o pár hodín neskôr – keď sa herečka prezliekla do rubínovočervených zavinovacích šiat s metalickým dezénom a vyrazila na jeden z torontských večierkov.

zväčšiť Herečka a speváčka Jennifer Lopez sa v Toronte... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lopez Herečka a speváčka Jennifer Lopez sa v Toronte dočkala aj protestu. Za to, že nosí pravé kožušiny.

Na slávnostnej premiére sa po boku Lopezovej objavili aj herečky z filmu ako Constance Wu či Lili Reinhart. Prvá v róbe Georges Hobeika, druhá v kreácii Rodarte. Prekvapením bola neprítomnosť raperky Cardi B, ktorá si tiež v snímke zahrala.

Lopez sa však prejavila ako šľachetná hviezda, keď vzala na premiéru jedného zo svojich instagramových fanúšikov spolu so sprievodom. Spravila tak práve pri príležitosti dovŕšenia hranice 100 miliónov sledovateľov a oznámila to priamo na svojom Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Toronto #protest #Jennifer Lopez #kožušiny #Hustlers

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...