Ich veľkolepé róby uchvátia! Rihanna a Cardi B ako súperky

Dve speváčky zviedli súboj na červenom koberci. Rihanna kontra Cardi B - obe sa stali hviezdami podujatia s názvom The Diamond Ball, ktorý sa konal v New Yorku.

14.09.2019 16:00
debata

Gala podujatie sa konalo pod záštitou nadácie Clara Lionel Foundation, ktorú založila práve Rihanna a je určená na pomoc znevýhodneným deťom v oblasti vzdelania či lekárskej starostlivosti. Nadácia nesie meno po speváčkiných starých rodičoch.

Rihanna na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa... Foto: SITA/AP
Rihanna Rihanna na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa konal v New Yorku.

Rihanna bola hostiteľkou tohto podujatia, ktoré sa konalo v New Yorku, a tak túžila na seba pritiahnuť pozornosť. Zvolila preto veľkolepé šaty z dielne Givenchy. Žiaden výstrih, naopak, šaty mali rolákový vrch, elegantné dlhé rukávy a výraznú sukňu. Rodáčka z Barbadosu pripomínala tajomnú morskú pannu s výrazným mejkapom na tvári.

Cardi B na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa... Foto: SITA/AP
Cardi B Cardi B na podujatí The Diamond Ball, ktorý sa konal v New Yorku.

Na veľkolepú róbu však stavila aj raperka Cardi B, ktorá na podujatie dorazila v jemne ružových šatách Georges Hobeika. Zvýraznený pás a veľkolepo dramatická sukňa na seba pritiahli pozornosť fotografov. Speváčka k modelu zvolila vyčesané vlasy a výrazné náušnice. Na podujatí jej robil spoločnosť manžel, raper Offset.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Cardi B

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...